G.Saray'da bir sakatlık şoku daha! Icardi'den sonra...

09.09.2024 - 18:18 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 18:27

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yeni transferi Ismail Jakobs, Burundi ile oynanan karşılaşmada sakatlandı ve maça devam edemedi.

G.Saray'da bir sakatlık şoku daha! Icardi'den sonra...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın, Fransız temsilcisi Monaco'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığı Ismail Jakobs'tan sarı-kırmızılı takıma kötü haber geldi.

Ismail Jakobs sakatlandı

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri için Senegal Milli Takımı'na giden 25 yaşındaki sol bek oyuncu, Burundi ile oynanan karşılaşmada sakatlandı.

Maça devam edemedi

Mücadelenin 90. dakikasında sakatlanan ve oyundan çıkan Ismail Jakobs, yerini El Hadji Malick Diouf'a bıraktı.

Galatasaray'a maliyeti

Galatasaray, Senegalli sol bek için Monaco'ya kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro, futbolcuya ise 2024-2025 sezonu için net 2.1 milyon Euro vereceğini açıklamıştı. Jakobs'un satın alma bedeli ise 8 milyon Euro olarak belirlenmişti.

Icardi de sakatlanmıştı

Bilindiği üzere Galatasaray'da Mauro Icardi de, Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanmış ve Arjantinli yıldızın 3 ila 4 hafta arası sahalardan uzak kalacağı iddia edilmişti.

Senegal liderliğe yükseldi

Öte yandan Senegal, deplasmanda Burundi'yi 71. dakikada Ismaila Sarr'ın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti ve 4 puanla grupta liderliğe yükseldi.

Puan durumu

  • 1- Senegal: 4
  • 2- Burundi: 3
  • 3- Burkina Faso: 1 (1 maç eksik)
  • 4- Malavi: 0 (1 maç eksik)
Senin için hazırladığımız haberler