G.Saray'da yönetimden Okan Buruk ve 3 futbolcuya dev zam!

İsa Kethüda
09.10.2023 - 08:55 | Son Güncellenme: 09.10.2023 - 09:05

Galatasaray'da yönetimin teknik direktör Okan Buruk, futbolculardan Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakçı'ya yapacağı zam ortaya çıktı...

G.Saray'da yönetimden Okan Buruk ve 3 futbolcuya dev zam!

Trendyol Süper Lig'in sekizinci hafta mücadelesinde Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Galatasaray, milli araya ikinci sırada girdi.

Okan Buruk'a yeni sözleşme

Skorer'de yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar'da idarecilerin ilk olarak teknik direktör Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalamaya hazırlandığı belirtildi. 

Aynı zamanda Avrupa'dan takımların radarında olan ve zam bekleyen futbolcularla da masaya oturulacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de 8. hafta bitti, lider değişmedi! İşte puan durumu...
Habere Git

Geçen yıl 20 milyon lira kazanan ve takımı şampiyon yapan Buruk’a, ciddi anlamda bir düzeltme yapılacağı belirtildi. 

Okan Buruk'un ücreti 60 milyon liraya çıkartılacak

Bu sezona da çok iyi başlayıp hem ligde hem de Avrupa’da yoluna doludizgin devam eden Sarı-Kırmızılılar'da Buruk’un yeni zamla beraber ücretinin 60 milyon liraya çıkarılacağı bildirildi. Buruk ile kontratın yine bir senelik yapılacağı öğrenildi.

Boey, Kerem ve Abdülkerim'e de zam yapılacak

Galatasaray’da yönetim Buruk’tan sonra bazı futbolcuların ücretlerini iyileştirecek. Aslan’da; Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakçı’nın ücretlerine zam yapacak.

İlgini Çekebilir
Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçeli yıldızı öve öve bitiremedi!
Habere Git

Boey’un 400 bin Euro'luk ücretinin 1 milyon Euro'ya çıkarılacağı öğrenildi. Cim-Bom’da zam yapılması planlanan ikinci oyuncu ise Kerem Aktürkoğlu olacak. Kerem’in geçen sene 20 milyon liraya çıkarılan garanti ücretinin ise yeni sözleşmeyle beraber 30 milyon liradan az olmayacağı bildirildi.

Galatasaray’da 2 sezondur harika bir performans sergileyen Abdülkerim Bardakcı’nın, aldığı 19 milyon 550 bin lira olan yıllık ücretinin ise, Kerem’de olduğu gibi 30 milyon liraya çıkarılacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler