Galatasaray'ın Ankaragücü Maçında Vereceği Prim Belli Oldu

İsa Kethüda
29.05.2023 - 08:15 | Son Güncellenme: 29.05.2023 - 08:22

Galatasaray haberleri. Süper Lig takımlarından lider Galatasaray'ın, MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacağı maçın primi belli oldu. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Ankaragücü Maçında Vereceği Prim Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında lider Galatasaray, yarın saat 20.00'de MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Başkent ekibini yenmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan sarı-kırmızılı takımda verilecek prim de belli oldu.

Galatasaray yönetimi zafer için harekete geçti

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi de zafer için harekete geçti. Dursun Özbek ve kurmayları, Sivasspor mücadelesinde 10, İstanbulspor maçında 10, Başakşehir karşılaşmasında ise 20 milyon TL'lik prim dağıtmıştı. 

Ankaragücü maçı primi belli oldu

Üst üste gelen galibiyetlerle birlikte şampiyonluk için sona gelinirken, Ankaragücü mücadelesinde verilecek ücret de belli oldu.

İlgini Çekebilir
Asist kralı Dortmund'tan koptu! Galatasaray gündemde
Habere Git

Buna göre Sarı-Kırmızılı futbolcular, Başkent ekibini devirir ve şampiyonluğunu ilan ederse toplamda 20 milyon TL'lik bir ödeme daha yapılacak. 

Prim 60 milyon TL'ye ulaştı

Böylece son 4 maçta verilen prim, 60 milyon TL'yi bulacak. Öte yandan bu rakamın şampiyonluk primleri de dahil edildiğinde çok daha yüksek olması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler