Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Branco van der Boomen, Ajax'la Anlaştı

İsa Kethüda
27.05.2023 - 13:01 | Son Güncellenme: 27.05.2023 - 13:10

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu Branco van der Boomen, Hollanda Ligi'ne transfer oluyor.

Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Branco van der Boomen, Ajax'la Anlaştı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Fransa Ligi'nde Toulouse forması giyen orta saha oyuncusu Branco van der Boomen ile uzun bir süredir görüşme halindeydi. Sarı-kırmızılı takıma, Hollandalı oyuncudan kötü haber geldi...

Branco van der Boomen, Ajax'la anlaştı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ın, sezon sonu Toulouse'tan ayrılacak olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu ücretsiz olarak kadrosuna katacağı belirtildi.

Sağlık kontrolünden geçecek

Haberde, Hollanda devinin Branco van der Boomen ile prensipte anlaşmaya vardığı ve yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 19'luk stoper! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

Bilindiği üzere, bir dönem ülkemizde Beşiktaş'ta ve Gençlerbirliği'nde forma giyen ve aktif futbol yaşamını noktaladıktan sonra futbolcu temsilciliğine başlayan Baki Mercimek, Radyospor'da Branco van den Boomen ile ilgili önemli açıklamalar yapmıştı.

"Galatasaray'la da görüşmüşler"

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncuyla görüştüğünü söyleyen Mercimek, "Almanya ve İtalya'nın büyük takımları ile görüşüyorlar. Galatasaray'la da görüşmüşler. Birebir görüşmüşler, ama müzakerler hangi aşamada bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Toulouse ile 38 karşılaşmaya çıkan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu 6 gol ve 13 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli futbolcuya 25 milyon Euro'luk teklif!
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Hollandalı oyuncu kariyerinde Willem II/RKC-17, Ajax U17, Ajax U19, Ajax U21, FC Eindhoven, Heerenveen ve De Graafschap gibi takımların da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler