Galatasaray'ın Manchester United zaferi Avrupa basınında!

İsa Kethüda
04.10.2023 - 08:23 | Son Güncellenme: 04.10.2023 - 08:52

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta mücadelesinde Manchester United'ı deplasmanda mağlup eden Galatasaray'ın galibiyeti Avrupa basınında geniş yakın uyandırdı.

Galatasaray'ın Manchester United zaferi Avrupa basınında!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Manchester United’ı 3-2 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekibin galibiyeti Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı. İşte detaylar.

Fotomaç'ın derlediği habere göre; işte başta İngiliz basını olmak üzere, Avrupa medyasında Cimbom'un Manchester United maçı zaferi sonrası manşetleri...

Onana'nın felaket hatası sonrası Casemiro oyundan atıldı

Wilfried Zaha'nın Old Trafford'a rüya gibi dönüşün tadını çıkardığı maçta Onana'nın felaket hatası sonrası Casemiro oyundan atıldı, Mauro Icardi son anlarda attığı golle Galatasaray'a galibiyeti getirdi. (Daily Mail)

İlgini Çekebilir
Cimbom, Old Trafford'da 30 yıl sonra yine destan yazdı
Habere Git

Christian Eriksen: "Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık"

Christian Eriksen, Galatasaray mağlubiyeti sonrası Manchester United soyunma odasının durumunu şu sözlerle anlattı: Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Soyunma odasında çıt çıkmıyordu. Maçta güzel pozisyonlar bulduk, öne de geçtik ama sonrasında gol yedik ve bu da maçta kalmayı zor hale getiriyor. (Manchester Evening News)

Manchester United, Şampiyonlar Ligi'ne erkenden veda edebilir

Hojlund'un iki golüne Türk devinde Zaha, Kerem ve Icardi karşılık verdi, bu sonuç Erik Ten Hag'ın ManU'sunda durumun vahametini ortaya çıkardı. Manchester United sahasında Galatasaray karşısında aldığı 3-2'lik ağır yenilgi sonrası Şampiyonlar Ligi'ne erkenden veda edebilir. (Fox Sports)

Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Galatasaray karşısında aldığı hatalarla dolu ve ağızları açık bırakan 3-2'lik yenilgiyle kötü başladığı sezonu daha kötü sürdürdü. (Irish Independent)

İlgini Çekebilir
Cim Bom kazandı UEFA ülke puan sıralaması ne oldu?
Habere Git

"Cehenneme hoş geldiniz!"

Cehenneme hoş geldiniz! Manchester United'ın 1993'te Galatasaray'la kötü şöhretli tanışma hikayesi bambaşka bir boyut kazandı. Old Trafford'da Türk ekibine yenilen Manchester United'ın ızdırabı devam etti. (The Irish Times)

Manchester United bu sezon acınacak durumda!

Ekibin soytarısı Andre Onana'nın başı çektiği Manchester United bu sezon acınacak durumda! (Caught Offside)

Galatasaray, Manchester United'ı şaşkına çevirdi

5 gollü nefes kesen maçta Galatasaray, 10 kişilik Manchester United'ı şaşkına çevirdi. (Sports Mole)

İlgini Çekebilir
"Adı üstünde, Avrupa fatihi Galatasaray"
Habere Git

30 yıl önce Manchester United, Galatasaray'la oynayacağı zaman "Cehenneme Hoş geldiniz" pankartlarıyla karşılanmışlardı. 30 yıl sonra ManU o bahsedilen cehennemi yaşadı, ancak İstanbul'da değil Manchester'da. (Independent)

Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Galatasaray'a kaybeden Manchester United kendi kendini imha etti! (RTE)

Onana'nın hatası sonrası Casemiro oyundan atıldı, kaotik yenilgi sonrası Man Utd dibe vurdu. (Daily Star)

İlgini Çekebilir
Icardi'den Scholes'a tarihi kapak!
Habere Git

Icardi, ve Zaha'nın ağları sarstığı maçta 10 kişilik Kırmızı Şeytanlar 5 golllü muazzam Şampiyonlar Ligi maçında ağır bir yenilgi aldı. (Football365)

Rio Ferdinand: "G.Saray onları bıçağın margarini kesmesi gibi kesti"

Rio Ferdinand, Man United'ın Galatasaray karşısında aldığı 3-2'lik "utanç verici" mağlubiyeti değerlendirdi: Savunmada liderlik vasfı yoktu! G.Saray onları bıçağın margarini kesmesi gibi kesti. (Daily Mail)

Manchester United efsanesi faturayı 4 isme kesti

Manchester United efsanesi Paul Scholes, Galatasaray mağlubiyeti sonrası faturayı 4 isme kesti: Andre Onana, Sofyan Amrabat, Raphael Varane ve Victor Lindelof. (Express)

İlgini Çekebilir
Okan Buruk elit grupta! Manchester'ın İstanbul fobisi...
Habere Git

Rio Ferdinand'dan "okul takımı savunması" benzetmesi

Manchester United'ın Galatasaray karşısında aldığı 3-2'lik utanç verici yenilgiye Rio Ferdinand'dan "okul takımı savunması" benzetmesi. (Mirror)

Old Trafford'daki maçta Galatasaray'a 3-2'lik utanç verici bir yenilgiyle boyun eğen Manchester United, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda dibi gördü. ManU turnuvaya erkenden veda edebilir! (The National News)

"Manchester United kendini imha etti"

"Manchester United kendini imha etti. United'daki kriz Galatasaray mağlubiyetiyle daha da derinleşti." (Daily Mail)

İlgini Çekebilir
"Galatasaray hatalarımızı cezalandırdı"
Habere Git

Ten Hag için gerçekten berbat bir geceydi

BBC: United ilk kez bir Şampiyonlar Ligi grup aşamasına üst üste yenilgilerle başlıyor ve Bayern Münih'in ardından ikinci sırada yer alan konuk ekibi Galatasaray'ın dört puan gerisinde yer alan teknik direktör Erik ten Hag'ın üzerindeki baskı artıyor. Ten Hag için gerçekten berbat bir geceydi.

BBC RADIO 5: United evinde Galatasaray'a yenildi. Galatasaray harika bir takım değil ama kendi evinde oynaması zorlu bir takım. Manchester United'ın bundan böyle başka seçeneği yok; Kopenhag'ı evinde ve deplasmanda yenmeleri gerekiyor.

Andre Onana yine korku dolu bir gösteri izletti

MANCHESTER EVENING NEWS: Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde Old Trafford'da Galatasaray'a yenilirken, Rasmus Hojlund harika ama Andre Onana kötüydü. United savunmada zorluk yaşadı ve eski United oyuncusu Wilfried Zaha golle döndü. Casemiro'nun kırmızısıyla işler kötüye gitti.

EVENING STANDARD: Manchester United Şampiyonlar Ligi'nde dramatik bir yenilgi aldı. ManU için kötü geçen haftalar, Old Trafford'da Galatasaray'a yenildikleri için daha da kötüleşti. Icardi attığı golle Türk devine İngiltere topraklarında ilk galibiyetini yaşattı.

TALK SPORT: Andre Onana yine korku dolu bir gösteri izletti ve bu Manchester United'a pahalıya mal oldu. Onana arka arkaya iki şok edici hata yaptı. United, 10 maçta altı maç kaybetti; bu, Sir Alex Ferguson'un devralmasından hemen önce, 1986'dan bu yana sezona en kötü başlangıcı.

Manchester United'ın berbat sezonu

ESPN BRİTANYA: Galatasaray yenilgisinin ardından Manchester United grubun son sırasına oturdu. Manchester United'ın berbat sezonu, salı günü Galatasaray'ın evinde 3-2'lik yenilgisiyle devam ederken, Türk takımı ev sahibini Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda son sırada bıraktı.

UEFA RESMİ SİTE: Galatasaray, ikinci yarıda iki kez geri dönme kararlılığını gösterdi ve ardından Old Trafford geriliminde Manchester United'ı mağlup etti. United, Galatasaray'ın İngiltere topraklarındaki ilk galibiyeti sayesinde, ilk kez bir Şampiyonlar Ligi grubuna ikide sıfırla başladı.

TELEGRAPH: Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a yenildi. Takımın içinde bulunduğu durum, Şampiyonlar Ligi'nde bir başka olağanüstü kendini sabote etme gecesini ve bir takımın dağılması hikayesini anlatıyor.

THE SUN: Andre Onana yine kabus gibi bir performans sergiledi. Manchester United kalecisinin kendine güveni yok ve bu da görünüyor. Berbat bir maç çıkardı, gollerden en az birinin ve kesinlikle Casemiro'nun penaltı ve oyundan atılmasının  sorumlusuydu.

Senin için hazırladığımız haberler