G.Saraylı yıldız en yetenekli genç oyuncular listesinde!

17.10.2024 - 09:22 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 09:32

Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen Ege Araç, “2007-2008 doğumlu en yetenekli oyuncular” listesinde kendine yer buldu... İşte detaylar...

G.Saraylı yıldız en yetenekli genç oyuncular listesinde!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Ege Araç; The Guardian’ın, “2007-2008 doğumlu en yetenekli oyuncular” listesinde Galatasaray’ın 17 yaşındaki orta saha oyuncusu da kendine yer buldu.

Ege Araç listede

Fanatik'te yer alan habere göre; İngilizler’in saygın gazetesi The Guardian, “2007-2008 doğumlu en yetenekli oyuncular” listesini açıkladı. Listede, Galatasaray’ın 17 yaşındaki ön liberosu Ege Araç da yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekibin U19 takımında forma giyen Ege’ye geniş yer ayıran gazetede şu ifadeler kullanıldı:

Türkiye 18 Yaş Altı Takımı’nın kaptanı

Ege, Galatasaray altyapısından yetişti ve şu anda Türkiye 18 Yaş Altı Takımı’nın kaptanı. Merkez orta saha oyuncusu kültürlü bir sağ ayağa sahip ve savunmada agresif ama topa sahip olduğunda çok daha tecrübeli bir oyuncunun olgunluğuyla oynuyor...

İlgini Çekebilir
Kerem ve Orkun'un takımı Benfica'ya şok! 3 yıl men cezası...
Habere Git

İdolü Rodri stili Lucas Torreira’yı andırıyor

17 yaşındaki oyuncunun idolü Rodri ama oyun stili daha çok Lucas Torreira’yı andırıyor. Etkileyici bir tekniğe ve iyi bir pas aralığına sahip, sert mücadele eden, çalışkan bir oyuncu.

Fiziksel olarak gelişmek için bir antrenör tuttu

Ege, aynı zamanda ileriyi de düşünüyor; fiziksel olarak gelişmek için bir antrenör tuttu. Bir sonraki seviyeye çıkmak için oyununun bir alanını geliştirmesi gerekecek ve İngilizce öğreniyor.

Galatasaray'ın A takımına yükselebilir

Bu sezon bir aşamada onu Galatasaray'ın A takımına yükselirken görmek sürpriz olmaz.

İlgini Çekebilir
Premier Lig devi Vincenzo Montella'yı gündemine aldı!
Habere Git

Bu sezonki performansı

17 yaşındaki ön libero oyuncusu, bu sezon Galatasaray U19 ile 6 maça çıktı ve 474 dakika sahada kaldı.

Genç futbolcu sırasıyla Türkiye U15, U16, U17 ve son olarak da Türkiye U18 formasını giydi.

Mustafa Erhan Hekimoğlu da listede

Beşiktaş'ın genç yıldızı Mustafa Erhan Hekimoğlu da, Guardian'ın 18 yaş altı kategorisinde dünyanın en yetenekli ve potansiyelli genç futbolcuları listesinde yer alan bir başka Türk futbolcu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler