Guardiola'dan sürpriz Fernandinho kararı!

20.09.2020 - 17:50 | Son Güncellenme: 20.09.2020 - 18:04

Manchester City ekibini çalıştıran Pep Guardiola, transferde adı Galatasaray ile anılan Fernandinho ile ilgili aldığı flaş kararı açıkladı. Fernandinho ile ilgili ne karar verildi?

Guardiola'dan sürpriz Fernandinho kararı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Transferde adı Galatasaray ile anılan Fernandinho ile ilgili olarak Manchester City'den bir açıklama geldi. Fernandinho ile ilgili City ne karar aldı? Menajer Pep Guardiola açıklamayı yaptı.

Fernandinho'yu kaptan yaptılar

Pep Guardiola, David Silva'nın ayrılığının ardından Fernandinho'nun kaptanlık görevine getirildiğini ifade etti. Takımdan ayrılacağı iddia edilen ve 1 yıllık sözleşmesi bulunan Fernandinho ile ilgili bu karar hakkında Guardiola konuştu.

Guardiola: "Pazubandı olmmasa da saha içinde kaptanlarım hep vardır"

Deneyimli çalıştırıcı, 35 yaşındaki orta saha oyuncusunun kendileri için çok özel olduğunu ifade etti. Guardiola, "Kolunda pazubandı olsun ya da olmasın. Benim saha içinde kaptanlarım daima vardır. Fernandinho da olumsuz durumlarda takımı ateşleyen bir oyuncu. Soyunma odasında, oyuncular ve teknik heyet olarak Fernandinho'yu kaptan seçtik. Bunun için de mutluyum" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon kaç maçta oynadı?

Fernandinho, geçen sezon Manchester City ekibinde 41 maçta forma giymiş ve 1 asist üretmişti. Futbolcu, geride bıraktığımız günlerde, "City ile sözleşmem devam ediyor. Belki ileride bir gün Brezilya'ya dönebilirim" demişti. 

Fernandinho Galatasaray'ı takip etmişti

Fernandinho, 2017 yılından beri Galatasaray'ı sıkı takip ediyor. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray'da Arda Turan, Falcao ve Taffarel gibi isimlerle temas olduğu biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler