Guido Pizarro'dan flaş Trabzonspor açıklaması! Benimle iletişime...

07.01.2021 - 01:08 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 01:16

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Meksika Ligi takımlarından Tigres'te forma giyen Guido Pizarro, Trabzonspor transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Guido Pizarro'dan flaş Trabzonspor açıklaması! Benimle iletişime...

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Meksika Ligi ekiplerinden Tigres'te forma giyen ve Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Guido Pizarro, hiçbir takımdan teklif almadığını ve kulübünde kalacağını söyledi...

"Kimse benimle iletişime geçmedi"

Meksika basınına konuşan Arjantinli oyuncu, "Dürüst olmak gerekirse kimse benimle iletişime geçmedi. Ben de olanları basından takip ediyorum. Bir ilgi varsa bunun için minnettarım ama dürüst olmam gerekirse Tigres'te kendimi iyi hissediyorum ve niyetim burada devam etmek.

"Burada çok rahatım"

Sözleşmemin bitmesine bir yıl daha var ve burada çok rahatım. Yönetimde isterse burada kalmaya devam edeceğimden eminim. Ortaya atılan iddialar ile ilgili bilgim yok ve hiç kimse benimle iletişim kurmadı" diyerek sözlerini tamamladı. 

18 maç 1 gol

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2021 yılına kadar devam eden 30 yaşındaki önlibero oyuncusu; bu sezon forma giydiği 18 maçta 1 gol kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler