Ajansspor

Gümüşdağ'ın sağlık durumunda yeni gelişme

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olduğunu açıkladı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 32 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Gümüşdağ'ın sağlık durumunda yeni gelişme
Gümüşdağ'ın sağlık durumunda yeni gelişme

Gümüşdağ'ın sağlık durumunda yeni gelişme

Göksel Gümüşdağ'ın Başakşehir internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklama şu şekilde:

“21 gün boyunca devam eden tedavim süresince başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Sağlık Bakanımız olmak suretiyle, arayıp şifa temennilerini dile getiren, mesaj atan, dualarını gönderen, bilgi almak için hastaneyi ve beni defalarca arayan aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma, kendim ve eşim adına içten teşekkürlerimi sunarım.

Bu zor süreçte başta bizi tedavi eden doktorlarımız olmak üzere, Acıbadem Altunizade Hastanesindeki tüm çalışanlara şükranlarımı iletirim.

Yüce Allah’tan bu musibeti yeryüzünden tez zamanda kaldırmasını temenni eder, hastanelerde ve evlerde şifa bekleyen tüm insanlara acil şifalar dilerim.”

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...