Galatasaray'da günah keçisi Emre Kılınç!

İsa Kethüda
29.11.2021 - 13:24 | Son Güncellenme: 29.11.2021 - 13:29

İlk 11 başladığı her lig maçında kenara gelen Emre Kılınç'a tahammül yok. Geçen sezon takımın en çok süre alan oyuncusu olan Milli futbolcu bu sezon 90 dakikayı göremedi.

Galatasaray'da günah keçisi Emre Kılınç!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Transferi için Fenerbahçe ile büyük rekabete girilen Emre Kılınç geçen sezon takımın en işlevsel futbolcularından biriydi. Kanat olarak transfer edilmesine rağmen daha çok merkezde kullanılan, orijin bölgesi olmasa da başarılı bir grafik çizen Emre; Marcao ve Taylan'dan sonra geçen sezon en çok süre alan futbolcu olmuştu. 

90 dakikayı göremedi

1994 doğumlu futbolcu sezonu 4 gol, 5 asistle tamamlamıştı. Emre Kılınç bu sezon ise düzenli oynamakta sıkıntı çekiyor. Süper Lig'de henüz 90 dakikayı göremeyen Emre Kılınç, ilk 11 başladığı maçlarda ilk vazgeçilen isimlerden biri oldu. Trabzon maçında sakatlandığı için mecburen kenara gelen Emre, diğer maçlarda tercihen kenara geldi. 

Galatasaray'daki geleceği merak ediliyor

Mental olarak yönetmesi zor bir sürece giren Emre'den Yeni Malatya maçında da hemen vazgeçildi. Oysa dün gecenin en çok konuşulan pozisyonunu olan penaltı tartışmasının başrolünde de Emre vardı. Başarılı futbolcunun Galatasaray'daki geleceği merak ediliyor.

Morutan merakı

Henüz Galatasaray formasıyla 90 dakika göremeyen Olimpiu Morutan, hafta içi ilk 11'de oynamamıştı. Rotasyonda ilk akla gelen Rumen futbolcunun, Malatya deplasmanında da ilk 11'de başlamaması merak uyandırdı. Genç yıldız, sonradan bile oyuna dahil olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler