Şenol Güneş Yol Haritasını Çizdi: "Şampiyonluk ve Kupa"

İsa Kethüda
21.12.2022 - 08:17 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 08:29

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yol haritasını çizdi. Güneş, "Şampiyonluk ve kupa" dedi. Detaylar.

Şenol Güneş Yol Haritasını Çizdi: "Şampiyonluk ve Kupa"

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada beş hazırlık maçı oynayan Beşiktaş, 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. 

Siyah-beyazlı takımın söz konusu hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar şu şekilde:
Beşiktaş 4-0 İstanbulspor
Beşiktaş 1-1 Karagümrük
Beşiktaş 2-1 Charleroi
Beşiktaş 1-0 Westerlo
Beşiktaş 5-3 Giresunspor

Şenol Güneş ağırlığını hissettirmeye başladı

Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş'ta ikinci kez göreve gelen Şenol Güneş, takıma ağırlığını hissettirmeye başladı. 

İlgini Çekebilir
Temsilcisi açıkladı: Weghorst'a Bundesliga'dan talip var
Habere Git

Güneş takımı etrafında topladı, konuşma yaptı

Fanatik'te yer alan habere göre; Kara Kartal’ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, bugün oynanacak Türkiye Kupası mücadelesi öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Antrenman başlamadan takımı etrafına toplayan tecrübeli teknik adam, neti fadeler kullandı.

"Beşiktaş için maç ayrımı yoktur"

Beşiktaş için ayrım yoktur diyen Güneş, “Başkanımızın dediği gibi önümüzdeki 6 maç gidip gelecekler konusunda belirleyici olacak. Kupada fazla şans bulamayanlara forma vereceğim. Beşiktaş için maç ayrımı yoktur. Görev yapanın performansı, kaderini çizecek. 

Burada başarı kriterleri belli. Şampiyonluk ve kupa. Bu yolda sahada yüreğini ortaya koyup savaşanlar ile devam edeceğiz. Kadrodaki herkesin bunu yapmasını bekliyorum. Bu ekibe inanıp güveniyorum” diyerek yol haritasını çizdi.

İlgini Çekebilir
Fener, 3 hedefle 2023'e
Habere Git

Beşiktaş, Şanlıurfaspor ile karşılaşacak

Siyah-beyazlı takım, Türkiye Kupası beşinci tur mücadelesinde bu akşam Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Saat 21.00'de başlayacak maçı A Spor naklen yayınlayacak. 

Kupa maçından sonra lige dönecek olan Beşiktaş, 25 Aralık Pazar günü ise saat 16.00'da Gaziantep FK'ye konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler