Güneş'ten derbi uyarısı

20.09.2015 - 09:42 | Son Güncellenme: 20.09.2015 - 09:45

Beşiktaş'ta yarınki Gençlerbirliği maçına rağmen şimdiden sadece derbinin gündemde olması üzerine Şenol Güneş devreye girdi.

Fanatik'in haberine göre; Spor Toto Süper Lig’de yarın Ankara’da Gençlerbirliği’yle karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar’da, bu mücadele öncesinde derbi alarmı verildi!

Beşiktaş’ın gelecek hafta Fenerbahçe’yle karşılaşacak olması ve takım içinde Gençlerbirliği karşılaşmasının değil de derbinin konuşulması sebebiyle alarma geçen teknik direktör Şenol Güneş’in, oyuncularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, dünkü takım çalışması öncesinde öğrencilerini etrafına toplayarak, “Bizim için en önemli maç, her zaman önümüzdeki ilk mücadeledir. Bu haftayı kayıpsız geçip ardından tamamen Fenerbahçe derbisine konsantre olacağız. Bundan dolayı şimdi sadece Gençlerbirliği karşılaşmasını düşünmeliyiz. Kafamızda aynı anda 2 maç birden olursa büyük sıkıntı yaşarız” ifadelerini kullandı.

"Rakibe saygı duyun"
Sözlerinin devamında Skenderbeu maçına da değinen Şenol hoca, “Bütün rakiplere aynı gözle bakın. Arnavutluk’taki karşılaşmada oyuna gerektiği kadar konsantre olamadık. Bundan dolayı mücadelenin son dakikalarında oldukça zorlandık. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Gençlerbirliği maçı öncesinde 3 puanı garanti olarak görmek bize büyük sıkıntı yaşatır. Bundan dolayı rakibimize saygı duymalıyız” sözlerini sarf etti.

"Sağlam, emin adımlarla"
Ligde şampiyon olmak için yeterli kadroya sahip olduklarını söyleyen Güneş, bu yolda tek ihtiyaçlarının birlik olmak olduğunu ve yola etap etap devam etmeleri gerektiğini belirterek, “Önümüzdeki engelleri hep beraber kenetlenerek aşacağız. Merdivenleri teker teker çıkacağız. Uzun atlayış yaparak çıkarsak, ayağımız takılır ve düşeriz” diyerek öğrencilerini Gençlerbirliği maçına motive etti.

Senin için hazırladığımız haberler