Güneş'ten yardım çağrısı!

12.03.2016 - 10:13 | Son Güncellenme: 12.03.2016 - 10:13

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularından sadece oynayacakları karşılaşmaya odaklanmalarını istedi.

Oyuncularını motive etmek için Şenol Güneş, kalan karşılaşmaların hepsinin birer final olduğunu dile getirdi, öncelikle bu akşam oynanacak Çaykur Rize mücadelesine yoğunlaşmalarını istedi.

Şampiyonluk yarışında Karadeniz deplasmanına çıkan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularının maç maç düşünmelerini söyledi, Çaykur Rizespor maçını geçmeden Trabzonspor karşılaşmasını düşünmemelerini istedi.

Ligde kalan maçlarının her birinin ayrı bir final olduğunu vurgulayan Güneş, bu nedenle tüm takıma, bugün oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına odaklanmasını söyledi. Önce bu karşılaşmanın kazanılması gerektiğini belirten, sonrasında Trabzonspor karşılaşmasına konsantre olunmasını dile getiren Güneş şöyle konuştu:

‘Yardım edin’

“Eskişehirspor maçında olduğu gibi bugün de sizlerden saha içerisinde birbirinize yardım etmenizi istiyorum. Son maçta final paslarında çok iyiydik. Kanatlarda etkiliydik. Eksiklerimiz vardı ama Çaykur Rizespor maçında bu eksik yönlerimize dikkat etmeliyiz.”

Teknik direktör Şenol Güneş, iki maçın üst üste oynanacak olması nedeniyle, kadroda mecburi rotasyon yapacak. Alexis ve Marcelo’yu, erteleme karşılaşması olduğu için statü gereği Trabzonspor maçında oynatmayacak olan Güneş, bu karşılaşmada zorunlu olarak Tosic ve Necip’e görev verecek. Güneş’in, Çaykur Rizespor maçında ise, Eskişehirspor’u 3-1 yenen kadroyu bozmayacağı öğrenildi.

Karadeniz’den 6 puan çıkarmak isteyen Şenol Güneş, oyuncularının motivasyonunu korumaya çalışıyor. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler