Güntekin Onay yine Fenerbahçe taraftarını çıldırttı!

Ali Bozkurt
28.02.2022 - 23:34 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 23:55

Yayıncı kuruluşun moderatörü Güntekin Onay yaptığı Kasımpaşa-Fenerbahçe maçından sonra yaptığı yorumlarla sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Güntekin Onay yine Fenerbahçe taraftarını çıldırttı!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin deplasmanda son anlarda bulduğu golle 2-1 kazandığı Kasımpaşa maçını yayıncı kuruluş beIN Sports moderatörü Güntekin Onay ve yorumcular Tugay Kerimoğlu, İlker Yağcıoğlu ve Feyyaz Uçar değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin ilk golünde Kasımpaşa kalecisini eleştirdi

Moderatör Güntekin Onay yaptığı yorumlarla özellikle sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarlarını sinirlendirdi. Sarı lacivertlilerin Miha Zajc ile attığı ve 90'a giden ilk golde  Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran’ı reaksiyon göstermediği için eleştirdi. Diğer yorumcularsa kalecinin pozisyonda yapacak bir şey olmadığını belirttiler.

Hakeme de tepki gösterdi

Fenerbahçe'nin 90 artılarda Attila Szalai'nin bulduğu golle ilgili de yorum yapan Güntekin Onay, pozisyon için hakem Mete Kalkavan'ı eleştirdi. Onay, "Oyuncuların hepsi hakeme koştular. Mete Kalkavan düşünmüyor mu orada, 'Bu kadar yoğun bir itiraz var. 10 kişi birden üstüme koştu. O pozisyonda bir şey var mı? Bence düşünmüştür herhalde" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci'den İsmail Kartal'a: Şampiyon olacaksın sanki!
Habere Git

Önder Karaveli'yi yerden yere vurmuştu

Yayıncı kuruluşun moderatörü Güntekin Onay, geçen hafta Hürriyet gazetesinde yazdığı köşe yazısında da Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli'yi yerden yere vurmuştu. Onay, Karaveli için "Bu kadar güçlü ve kaliteli bir kadro acemi bir teknik adamın elinde deneme-yanılma tahtasına dönüştü. Teknik adamlık oyuncuyu mutlu etme mesleği değil. Galibiyete 3 milyon lira verilen bir ligde Beşiktaş, Önder Karaveli ile ne yazık ki boşa vakit harcıyor. Önder Karaveli iyi bir insan olabilir ama Beşiktaş’ın gerçek bir teknik adama ihtiyacı var" ifadesini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal kötü haberi verdi! 2 ay....
Habere Git

Fenerbahçe ile yıldızı barışmıyor

Güntekin Onay, geçen sezon Fenerbahçe yönetimi ve o zamanki teknik direktörü Erol Bulut ile polemiklere girmişti. Onay, yine geçen sezon Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı maçtan sonra o dönem kiralık olarak Karagümrük forması giyen Kemal Ademi için "Stoperlerin arasında onların işlerini hiç güçleştirmeden adeta direk gibi hareketsiz durdu" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ı desteklediğini saklamıyor

Fenerbahçe taraftarları Güntekin Onay'ın tarafsızlığını kaybettiği düşüncesiyle son iki sezondur yoğun biçimde eleştiriyor. Güntekin Onay Beşiktaşlı olduğunu saklamıyor.

Senin için hazırladığımız haberler