Gustavo dönüyor, Pelkas forvet arkasına geçiyor

07.03.2021 - 11:41 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 11:40

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, 29. hafta mücadelesinde deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli takımda sakatlığını atlatan Luiz Gustavo bu maçta sahalara geri dönüyor. Ayrıca Mesut Özil'in yokluğunda Yunan oyuncu Pelkas, forvet arkasına geçecek. Detaylar haberimizde...

Gustavo dönüyor, Pelkas forvet arkasına geçiyor

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de Fenerbahçe pazartesi günü Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli takımda hedef sırasıyla Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarını kayıpsız geçerek 21 Mart’taki Beşiktaş derbisine çıkmak.

Hangi oyuncular forma giyemeyecek?

Fenerbahçe’de Diego Perotti ve Mesut Özil sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Bel ağrıları olan ve bireysel çalışan Sadık Çiftpınar’ın da kadroda olması beklenmiyor. Kadro dışı bırakılan Caner Erkin de takımdaki yerini alamayacak.

Gustavo formasına kavuşuyor

Tedavi sürecini atlattıktan sonra takım ile antrenmanlara katılan Luiz Gustavo Konyaspor maçıyla birlikte formasına kavuşacak. Brezilyalı yıldız Galatasaray, Fatih Karagümrük, Göztepe, Trabzonspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında görev alamamıştı.

İrfan Can Kahveci ikinci yarı

33 yaşındaki yıldızın yanında son haftalarda formu yükselen Jose Sosa forma giyecek. Ozan Tufan ve sarı kart cezası sona eren Mert Hakan yedek kulübesinde yer alacak. Antalyaspor maçının ikinci yarısında oyuna giren ve başarılı performans ortaya koyan İrfan Can Kahveci’nin yine ikinci yarıda görev alması bekleniyor.

Pelkas forvet arkasına

Mesut Özil’in yokluğunda Dimitris Pelkas yeniden forvet arkasına geçecek. Kanatlarda Bright Osayi-Samuel ve Enner Valencia forvette ise Mame Thiam forma giyecek.

Hangi oyuncular sınırda?

Fenerbahçe’de 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Enner Valencia, Marcel Tisserand, Sinan Gümüş ve İrfan Can Kahveci sarı kart görmeleri halinde Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düşecekler.

Fenerbahçe bu sezon deplasmanda 13 maça çıkarken 10 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sarı lacivertliler 32 puan toplarken 7 puan kaybı yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler