Hacettepe, Mustafa Kaplan'a emanet

03.09.2015 - 13:06 | Son Güncellenme: 03.09.2015 - 13:06

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin kadrosu oluşturan ve yabancı transferlerini belirleyen Mustafa Kaplan, Spor Toto 2. Lig ekibi Hacettepe'nin teknik direktörlüğüne getirildi.

Mesut Bakkal'ın ayrılmasının ardından Gençlerbirliği'ni geçen sezonun son maçına hazırlayan, İskoç Stuart Baxter'ın göreve başlamasından sonra kulüp başkanı İlhan Cavcav tarafından Hacettepe'ye gönderilen Mustafa Kaplan, düzenlenen törenle resmi imzayı attı.

Mor-beyazlı ekibin yöneticileri ve teknik ekibin yer aldığı törende konuşan kulüp başkanı Arda Çakmak, Mustafa Kaplan'a güvendiklerini söyledi.

Bu sezon en azından play-off'a kalmayı hedeflediklerini belirten Çakmak, devre arasında kadroyu güçlendirebileceklerini kaydetti.

Mustafa Kaplan ise Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek ile kırmızı-siyahlı takımla ilgili görüştüğünü ve bilgi verdiğini dile getirdi.

Hacettepe olarak transfer döneminin son gününe kadar Gençlerbirliği'nden gelecek oyuncuları beklediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini dile getiren Kaplan, şu ifadeleri kullandı:

"Gençlerbirliği'nde teknik direktörlüğe başladığımda bu takımdan 5 oyuncu götürmüştüm. Yeniden Hacettepe'ye döndük ve yine genç bir takımımız var. Yaş ortalaması 19,5 olan bu ekiple elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Devre arasına kadar bu genç kadroyla mücadele edeceğiz. Amacımız yine Gençlerbirliği ve Türk futboluna oyuncu kazandırmak olacak."

Senin için hazırladığımız haberler