Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi Alaves'te!

Akın Ungan
27.08.2023 - 15:38 | Son Güncellenme: 27.08.2023 - 17:15

Son dakika transfer haberleri | Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, La Liga ekiplerinden Alaves'e kiralandı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi Alaves'te!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, İskoçya Ligi ekiplerinden Rangers'tan ayrıldı. Genç oyuncu La Liga'nın yolunu tuttu.

Alaves'e kiralandı

Rangers forması giyen 24 yaşındaki Ianis Hagi, İspanyol ekibi Alaves'e kiralandı. Sağlık kontrollerinden geçen Rumen futbolcunun, satın alma opsiyonunun bulunmadığı ifade edildi.

Trabzonspor'la anıldı

Hagi'nin ismi, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'la da anılmıştı. Şampiyonlar Ligi ön eleme play-off turunda Rangers'ın, PSV'ye karşı oynayacağı maçın kadrosundan çıkarılan Hagi'nin, takımdan ayrılmak istediği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a müjde: Dünya yıldızıyla anlaşma sağlandı
Habere Git

371 gün sahaya çıkamadı

Rangers'a transferinin ardından dizinden sakatlık geçiren Rumen 10 numara, sahalardan tam 371 gün uzak kaldı.

"Hayal kırıklığına uğradım"

Uzun süreli sakatlığının ardından Ocak ayında sahalara dönen Hagi, hocasının verdiği sürelerden duyduğu memnuniyetsizliği şu sözlerle dile getirdi: "Durumdan açıkçası hayal kırıklığına uğradım ama ustanın kararlarına saygı duyuyorum. Bu onlarla aynı fikirde olduğum anlamına gelmiyor ama onlara saygı duyuyorum. O, bu kulübün menajeri. Ben basit bir adamım, sadece futbolu seviyorum. Her gün yüzde 100 antrenman yapıyorum, bir yıllık sakatlıktan döndüm, kim olduğumu biliyorlar, bu futbol kulübündeki geçmişimi, neler yaptığımı biliyorlar. Sadece oynamak istiyorum"

Hagi'nin Rangers kariyeri

2020-2021 sezonunda Genk'ten Rangers'a transfer olan Hagi, İskoç ekibiyle 99 maça çıktı. Bu maçlarda 16 gol atan Rumen futbolcu, 18 de asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Suudi Arabistan'ın yeni hocası Mancini
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler