Haji Wright, Antalyaspor'da Kalma İsteğini Kulübe İletti | Transfer Haberleri

25.05.2022 - 11:43 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 12:11

Transfer haberleri... FRAPORT TAV Antalyaspor'da geçen sezon kiralık olarak oynayan Haji Wright (24), takımda kalma isteğini kulübe iletti. Detaylar...

Haji Wright, Antalyaspor'da Kalma İsteğini Kulübe İletti | Transfer Haberleri

Fraport TAV Antalyaspor'da kiralık olarak forma giyen futbolcuların sözleşme tarihi 31 Mayıs'ta sona erecek. Kırmızı beyazlılarda sözleşmesi sona erecek futbolcularla ilgili gelecek sezon planlamasına hız verildi. 

Haji Wright kalmak istiyor

Sezon başında Sönderjyske'den kiralanan ABD'li forvet Haji Wright'ın takımda kalması için kırmızı beyazlılar görüşmelere başladı. 

Haji Wright da kulübüyle görüşerek, Antalyaspor'da forma giyme isteğini belirtti. Ligde 32 maçta 14 gol atıp 2 asist yaparak performansıyla taraftarın gönlünü kazanan Haji Wright'ın, gelecek sezon da Antalyaspor forması giymesi hedefleniyor. Bilindiği üzere, kırmızı beyazlı takım Haji Wright'ın 1.5 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmamaış oyuncu da kulübü SönderjyskE'ye geri dönmüştü. Transferin sonuçlanabilmesi için Antalyaspor hem oyuncu hem kulübünü ikna etmek zorunda.

Ndao ile yollar ayrılacak

Fraport TAV Antalyaspor, beklentileri karşılayamayan ve sözleşmesi sona erecek olan Alassane Ndao'nun 3 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanmayacak. Devre arası takıma transfer olan Ndao, 15 maçta görev alıp, 3 golle takıma katkı sağladı. Ndao, Suudi Arabistan kulübü Al-Ahli Cidde takımına dönecek.

Senin için hazırladığımız haberler