"Hakan Balta gündemimizde yok"

30.08.2017 - 15:21 | Son Güncellenme: 30.08.2017 - 15:21

"Hakan Balta gündemimizde yok"

"Nasri daha iyi olacak"

"Nasri çok az idmanla maça çıktı. Takıma adapte olması biraz zaman alacak. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Malatyaspor maçında iyi oynadı, daha iyi olacaktır. Geçen sezonun üstüne koymamız için desteğe ihityacımız var"

"Galatasaray maçı kolay olmayacak"

"Milli takım dönüşü Galatasaray ile oynayacağız.  Kolay olmayacak. Galatasaray'ın tüm kadrosu değişti. Çok çabuk oynuyolar, dikine oynuyolar. Her türlü opsiyona sahipler. Tüm ileri uç oyuncularına dikkat etmek lazım hatta Osmanlıspor maçında Maicon ilk golü attı mesela ona da dikkat etmek gerek. Tolga da öyle. Galatasaray çok iyi hava yakaladı. Bizde her türlü mücadeleye varız. Geçen sezon yaptığımızın üstüne koyarız umarım"

"Yerimiz olsaydı Hakan Balta'yı düşünmeden alırdım"

"Hakan Balta konusunda o bölgede bizi oyuncularımız var. Hakan Balta tarihe geçmiş çok önemli bir oyuncu. Çok beğendiği bir oyuncu. fakat bizim iki tane sol bek ve dört tane stoperimiz var. O bölgeler dolu. Daha önce Djourou ve Musa Nizam'ı aldık zaten. Yerimiz olsaydı Hakan Balta'yı düşünmeden alırdım."

"Ukrayna ve Hırvatistan yenilmeyecek takımlar değil"

"Ukrayna ve Hırvatistan yenilmeyecek takımlar değil. Önemli olan Milli Takımın bir hava yakalaması. Telafisi olmayan maçlar oynanacak. Hepsi zor maçlarda onlarında kazanması gerekiyor."

(YASAL UYARI KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

"En erken Deniz Kadah dönebilir"

"Milli Takım arası bizim için çok iyi olacak. Bu arada eksiklerimizi tamamlamak istiyoruz. Deniz Kadah'ın dönme ihtimali var. En erken o dönebilir sakatlar içinde. "

"Menez'in durumu henüz net değil. Tabii yeni transferler insanların gözünde işte Nasri, Maicon, Menez geldi hemen oynasın istiyorlar ancak takıma adapte olma süreleri var. "

AJANSSPOR ÖZEL - Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

Senin için hazırladığımız haberler