Fenerbahçe'den Inter'in Defans Oyuncusu Stefan de Vrij'e Transfer Kancası

Orhan Gülek
02.06.2023 - 10:15 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 10:24

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezon için Inter ile sözleşmesi sona eren Stefan de Vrij'i transfer etmek istiyor. İşte detaylar

Fenerbahçe'den Inter'in Defans Oyuncusu Stefan de Vrij'e Transfer Kancası

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek adına çalışmalar başladı. Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile anlaşma sağladığı iddia edilen Kanarya, ikinci transferini Serie A'dan yapmaya hazırlanıyor. 

Fenerbahçe'de defansa Stefan de Vrij

Sarı lacivertli ekip, savunmanın göbeği için Inter ile sözleşmesi sona eren yıldız savunma oyuncusu Stefan de Vrij ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

İstanbul'da kritik transfer görüşmesi!

Fotomaç'ın haberine göre kontrat yenilemeyen ve formasını da Acerbi'ye kaptıran 31 yaşındaki stoperin temsilcisi, İstanbul'da Fenerbahçe'li yöneticlerle görüştü. Sarı lacivertlilerin, Hollandalı futbolcunun şartlarıyla ilgili olarak görüşme halinde olduğu bildirildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 10 yıl şampiyon olmadan nasıl devam ediyor?
Habere Git

Stefan de Vrij'in performansı

2018'den beri İtalya Ligi Serie A'da Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter'de oynayan de Vrij'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Başarılı oyuncu bu sezon 37 maçta forma giyerken 1 gol atıp takımına destek oldu.

Senin için hazırladığımız haberler