Giresunspor'da Hakan Keleş, Sivasspor Maçı Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
16.04.2023 - 19:54 | Son Güncellenme: 16.04.2023 - 19:59

Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Giresunspor'da Hakan Keleş, iyi oynamamalarına rağmen 3 puan almayı başardıklarını söyledi. İşte detaylar

Giresunspor'da Hakan Keleş, Sivasspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 29. haftasında Giresunspor sahasında oynadığı karşılaşmada Sivasspor'u mağlup ederek 2023 yılındaki ilk galibiyetini elde etti.

Karşılaşma sonrası Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, açıklamalarda bulundu.

Keleş, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, çok önemli 3 puan aldıklarını belirtti.

Yüzde 100 kazanmaları gereken bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını aktaran Keleş, şu ifadeleri kullandı:

"Oyunumuzu biraz kötü etkiledi"

"Oyun olarak çok iyi oynamasak da 3 puan bizim için her şeyden önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. İlk yarıda öne geçtik. Ondan sonra skoru koruma düşüncesi oyunumuzu biraz kötü etkiledi. Kazandığımız topları biraz daha iyi değerlendirseydik, 2-0 da öne geçebilirdik. Stresli maçlar bunlar. Sonuçta kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımızın emeğine sağlık." 

İlgini Çekebilir
Çotanaklar 11 maç sonra kazandı
Habere Git

"Alacağımız 6 puan var"

Ligde son haftaya kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirten Keleş, "Kazanmamız gereken bir maçtı, kazandık. Ama her şey bitmiş değil. Ligin son haftasına kadar devam edecek bir yarış. Alacağımız 6 puan var. Bay haftamızı da geride bıraktık. Puan olarak geride gözüksek de, bunları da kattığımız da ileride avantaj olarak dönecek." diye konuştu.

"Bu bizi zora sokacak"

Keleş, ligin 30. haftasında deplasmanda oynayacakları MKE Ankaragücü karşılaşmasına odaklandıklarını vurgulayarak,"Önümüzde Ankaragücü maçı var. Ona hazırlanacağız. Perez sakatlandı, Borja Sainz cezalı olacak. Bu bizi zora sokacak. Ama biz mücadelemizi sonuna kadar yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Giresunspor'dan 2023 yılının ilk galibiyeti

Bu sonuçla ligde 11 maç sonra kazanan Giresunspor, puanını 27’ye yükseltirken, Sivasspor 31 puanda kaldı.

Giresunspor, Sivasspor karşısında 2023 yılının ilk galibiyetini elde etti. Giresunspor, Süper Lig’de son galibiyetini 29 Aralık 2022 tarihinde oynanan maçta 2-1’lik sonuçla Gaziantep FK’den almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler