Hakan Keleş: ''Son vuruşlarda daha kaliteli ayaklar gerekiyor''

01.11.2021 - 22:35 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 22:38

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında GZT Giresunspor, sahasında Fraport Tav Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşma 2-1 Fraport Tav Antalyaspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Hakan Keleş:  ''Son vuruşlarda daha kaliteli ayaklar gerekiyor''

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında GZT Giresunspor, sahasında Fraport Tav Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşmayı Antalyaspor 2-1 kazandı. Maçı ardından GZT Girsesunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

''Oyuna iyi başladık, kazanmak istiyorduk. Ama iyi oynarken yediğimiz gol bizi biraz düşürdü. Ondan sonra yine toparladık. Ama tekrar gol yedik. Bir tane kötü oynama hakkımız vardı, inşallah onu bugün kullanmışızdır. 5 gün sonra Sivas maçı var şimdi ona bakacağız. En büyük sıkıntımız gol bölgelerinde. Bireysel hatalar da canımızı yakıyor. Çıkarken kaptırdığımız topla gol yedi. 2. yarıda oyuna giren oyuncularımızdan verim alamadık, dahabaskılı oynamamamız gerekirdi. Onu da çözmemiz gerekiyor. Sadece bir maç kaybettik, toparlayacağız. Oyun disiplininden kopunca sıkıntı yaşıyoruz. Son vuruşlarda daha kaliteli ayaklar gerekiyor ama onu da çözeceğiz.''

Senin için hazırladığımız haberler