Hakan Kutlu: "6-3 öne de geçebilirdik"

21.11.2021 - 16:33 | Son Güncellenme: 21.11.2021 - 16:36

Süper Lig’in 13’. haftasında sahasında Fatih Karagümrük’e 3-1 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Hakan Kutlu toparlanacaklarını söyledi.

Hakan Kutlu: "6-3 öne de geçebilirdik"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça şansız bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Hakan Kutlu, “Bu gol toparlamamızı geciktirdi. 26 dakikada 3 gol yedik. Girdiğimiz pozisyonlar da vardı. Özellikle skor 1-0 iken 2 net pozisyon bulduk. Sonuçlandırabilsek farklı olabilirdi." dedi.

"3-1 mağlupken 2. yarıya başlamak zor"

İkinci yarıda takımının reaksiyon gösterdiğini belirten Kutlu sözlerini şöyle sürdürdü: 

"3-1 mağlupken hem oyun hem de psikoloji olarak ikinci yarıya başlamak çok zor. İkinci yarıda fazlaca pozisyona girdik. 5-3, 6-3 yapabilecek pozisyonlar vardı. Rakibimiz ise ikinci yarıda 1 pozisyon buldu. Aldığımız risklere rağmen az pozisyon verdik. İkinci yarı için oyuncularıma teşekkür ediyorum."

 "İkinci yarı 6-3 öne de geçebilirdik"

"Hatalarımız var. Çalışmamız gereken noktalar var" diyen Hakan Kutlu, "3-0’dan sonra reaksiyon göstermek önemli. Zaten bu maçın ilk yarısına kadar gelişen bir oyunumuz vardı. Oyuncular, Malatyaspor, Gaziantep FK ve bu maçın ikinci yarısında iyi işler yaptılar. Formalarına ve kulüplerine sahip çıktılar. Dediğim gibi ikinci yarı 6-3 öne de geçebilirdik. 5 gün sonra bir maçımız var. Toparlanacağız. Bugün kaybettiğimiz 3 puanı deplasmandan getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler