Hakeme küfretti mi? Sergen Yalçın'dan Ajansspor'a özel açıklama

Ali Bozkurt
02.10.2021 - 22:00 | Son Güncellenme: 03.10.2021 - 10:46

Beşiktaş, Sivasspor maçında topa vuran Sergen Yalçın kırmızı kart görerek tribüne gönderildi. Peki Sergen Yalçın kaç maç ceza alacak? İşte Sergen Yalçın'dan pozisyona dair özel açıklamalar...

Kartal YİĞİT AJANSSPOR


Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın ilk yarının sonunda oyun devam ederken sahaya girip topa vurmasından dolayı kırmızı kart görmesinden sonra gözler verilecek cezaya çevrildi.


Süper Lig'de önce Başakşehir deplasmanına gidecek Beşiktaş dana sonra kendi sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Sergen Yalçın'ın derbide sahada olup olmayacağı ise merak ediliyor.



Sergen Yalçın, Ajansspor'a özel olarak yaptığı açıklamada "Hakeme kesinlikle hakaret etmedim. Ama yaptığım hareketten kırmızı kart görmem doğruydu" ifadesini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Talimatı 94. Maddesi'ne göre; Sergen Yalçın, en az 1 maç takımın başında olamayacak. Konu ile ilgili TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan ifadeler şu şekilde: ''Resmi müsabakalarda, oyun disiplinini bozan veya cezai nitelikteki fiili nedeniyle, oyun alanından çıkarılan futbolcu ve diğer görevliler, Disiplin Kurulu tarafından daha ağır bir ceza verilmediği takdirde o müsabakayı takip eden ilk resmi müsabakada oynayamaz veya görev alamaz.''

Sergen Yalçın Galatasaray derbisinde sahada


Bu maddeye göre Sergen Yalçın, Başakşehir karşılaşmasını tribünden seyretmek zorunda kalacak ama Galatasaray derbisinde sahada olacak.

Senin için hazırladığımız haberler