Trio'da Konyaspor- Galasaray Maçının Pozisyonları İncelendi

Ali Bozkurt
18.03.2023 - 00:13 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 00:38

Galatasaray'ın Süper Lig 26. haftasında deplasmanda Konyaspor'a mağlup olduğu maçın pozisyonları tartışma konusu oldu. İşte Trio'da eski hakemlerin yorumları...

Trio'da Konyaspor- Galasaray Maçının Pozisyonları İncelendi

Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor kendi sahasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek 9 maç sonra galibiyet aldı.  Ayrıca bu maçta Galatasaray'ın 14 maçlık galibiyet ve 19 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.  Karşılaşmada yaşanan tartışmalı pozisyonları ise eski hakemler yorumladı. Detaylar...

Ahmet Oğuz'un Dubois'e yaptığı fauldeki karar Trio programında tartışıldı. İşte gelen yorumlar:

Konyaspor-Galatasaray maçında Ahmet Oğuz-Leo Dubois mücadelesinde sarı kart doğru mu?

Bülent Yıldırım: "Yanlış karar. Ahmet Oğuz'a kırmızı kart gerekir."  

Seçim Demirel: "Açık net kırmızı kart."  

Deniz Çoban: "Ahmet Oğuz'a kırmızı kart gerekir."

İlgini Çekebilir
Hükümet istifa diyen Galatasaraylılar'a soruşturma
Habere Git

Galatasaray'a yakın yorumcular, hakem Zorbay Küçük için sert paylaşımlar yaptı. Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, pozisyonun net kırmızı kart olduğunu ifade etti.

''Top geçtikten sonra bastım''

Konyasporlu Ahmet Oğuz, Galatasaraylı Leo Dubois'e yaptığı faul hakkında konuştu. Oğuz, "Top arada kaldı, ben de ayağımı uzattım. Top geçtikten sonra bastım. Hoca da söyledi, bakacağız dedi. Yani hakem! Kırmızı da olabilir, sarı da olabilir dedi. bir pozisyon sonrası arkadaşımıza da sarı kartı verdi. Daha dikkatli olmamızı söyledi.'' dedi. 

''Böyle şeylere kırmızı kart verilirse futbol oynanmaz''

Açıklamalarına devam eden Oğuz, ''Galatasaraylılar 'Kırmızı kart' der, Fenerliler ve Beşiktaşlılar demez. Hocanın takdiri. O sarıdan yana kullandı. Ben de sarı olduğunu düşünüyorum. Çünkü isteyerek ve bilerek yapılan bir şey değil. Böyle şeylere kırmızı kart verilirse futbol oynanmaz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler