Hakemler için yeni iddia! Sosyal medya hakaretleri için tazminat avı...

İsmail Keles
11.10.2023 - 16:17 | Son Güncellenme: 11.10.2023 - 16:27

Türkiye'de yan unsur olması gereken hakemler asli unsur haline gelmesinin ardından, karşılaşmalardaki teknik ve taktik hatalardan çok hakemler konuşulur oldu. Maçların sık sık önüne geçen hakemlerin yeni gelir kaynağı(!) olduğu bildirildi.

Hakemler için yeni iddia! Sosyal medya hakaretleri için tazminat avı...

AJANSSPOR - DETAY HABER

Bazı Süper Lig hakemlerinin sosyal medyada hakaretleri takip ettirip onlardan tazminat kazanma amacında olduğu bildirildi. 

Hakemlerin yeni gelir kapısı

Maçlarda en çok tepki alan isimlerin başında hakemler geliyor. Yeri gelince hakemlere çeşitli hakaretler ediliyor. Bazı hakemlerin ise bunu gelir kapısı haline getirdiği bildirildi.  

Avukat Yiğit Gökçehan KOÇOĞLU sosyal medya hesabından bu duruma dikkat çekti. 

Yiğit Gökçehan KOÇOĞLU yaptığı paylaşımda, "Aynı gün aynı mahkemede (Bursa 2. Asliye Ceza Mahkemesi) Arda Kardeşler'in hakaretten şikayetçi olduğu 4 dosya var. Aynı mahkemedeki ve hatta aynı adliyedeki ve diğer adliyelerdeki diğer dava dosyalarını ve soruşturmaları, bunların sayısını düşünemiyorum. Belli ki birileri bunu gelir kapısı haline getirmiş" ifadelerini kullandı ve TFF'yi etiketledi.

Koçoğlu paylaşımın devamında "Hakemler sosyal medya avına çıkıp kendilerine tepki gösterenleri şikayet ediyor. Sonra da buradan para kazanıyorlar. Avukatları vekalet ücreti alıyor, kendileri de sonra tazminat davası açıyorlar. AYIPTIR!" iadelerini kullandı.  

Senin için hazırladığımız haberler