Hakim Ziyech'e astronomik teklif! İzin isteyecek...

01.02.2024 - 18:25 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 18:29

Galatasaray'da Hakim Ziyech ile yollar ayrılmak üzere. Faslı oyuncuya Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif geldiği ve oyuncunun gitmek istediği iddia edildi.

Hakim Ziyech'e astronomik teklif! İzin isteyecek...

Türkiye Gazetesi'nde yer alan haberde, Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Hakim Ziyech'in, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab'a gitmek istediği iddia edildi.

Astronomik teklif geldi

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab, Galatasaray'lı Hakim Ziyech için kesenin ağzını açtı. Arap ekibinin, Ziyech'e 2.5 yıllık kontrat ve toplamda 37.5 milyon Euro teklif götürdüğü ifade edildi.

Ziyech, izin isteyecek

Haberde, Hakim Ziyech'in gelen astronomik teklif sebebiyle takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Ziyech'in, kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelerek Galatasaray'dan transferi için izin isteyeceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın listesindeki Zeki Çelik kararını verdi!
Habere Git

Fas kupadan elendi

Öte yandan Hakim Ziyech, ülkesi Fas ile Afrika Kupası'nda mücade ediyordu. Güney Afrika'ya son 16 turunda 2-0'lık skorla elenen Fas'ta, Hakim Ziyech'in de kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Bedelsiz transfer edilmişti

Galatasaray, sezon başında Hakim Ziyech'i Chelsea'den bedelsiz kiralayarak kadrosuna katmıştı. Sarı-kırmızılılardan yapılan KAP açıklamasında da, Ziyech'e senelik 2.85 milyon Euro ödeneceği belirtilmişti.

Hakim Ziyech'in sezon rakamları

Hakim Ziyech, bu sezon Galatasaray formasıyla 14 maçta süre aldı. Bu maçların 9'una ilk 11'de başlayan yıldız futbolcu, 4 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Ziyech, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ağlarına gönderdiği 2 gol ile yıldızlaşmıştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür gelişmesi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler