Halil Umut Meler'in düdükleri, Sergen Yalçın'ın kulaklarını çınlattı!

02.03.2022 - 22:43 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 23:32

Sergen Yalçın’ın Beşiktaş maçlarına istemediği Halil Umut Meler, Beşiktaş’ın Kayseri’ye elendiği kupa maçında siyah beyazlıların tepkisini çekti. İşte detaylar..

Halil Umut Meler'in düdükleri, Sergen Yalçın'ın kulaklarını çınlattı!

AJANSSPOR-HABER


Beşiktaş geçen sezon hem Süper Lig’de hem Ziraat Türkiye Kupası’nı alarak çifte şampiyonluk yaşamıştı. Siyah beyazlılar bu sezon ise iki kulvarda da finali göremeden havlu attı. Ne şampiyonluk ne kupa hatta ne de geçen sezonun şampiyon hocası Sergen Yalçın kaldı.

Karaman içeride mi dışarıda mı düşürüldü?

Beşiktaş, Yukatel Kayserispor’a evinde yenilip elenirken maçın hakemi Halil Umut Meler yönetimiyle siyah beyazlıların büyük tepkisini çekti. Beşiktaşlılar Kenan Kahraman’ın düşürülmesinde penaltı beklerken Meler, pozisyonun dışarıda olduğuna hükmetti.

Welinton’ı attı oyuna geri aldı

Meler, bir ikili mücadelede Welinton’u doğrudan kırmızı kartla oyundan attı. Ancak VAR’dan gelen uyarıyla pozisyonu izledi ve kararını değiştirdi. Böylece Brezilyalı stoper yeniden oyuna döndü. Meler, uzatmalardaysa Rosier’i ikinci sarı karttan attı. Genel yönetimiyle de tribünlerin tepkisini çeken Meler, geçen sezon Sergen Yalçın’ın açıklamalarını akla getirdi.

Sergen Yalçın istemedi MHK inadına verdi

Beşiktaş’ın 10 kişi kalsa  da Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 4-3 yendiği maçtan sonra Yalçın, “Bir daha Halil Umut Meler’i maçlarımıza istemiyoruz” demişti. Ancak Merkez Hakem Kurulu (MHK) Yalçın’a inat Meler’i ertesi haftaki Beşiktaş maçına da atadı. Bu karar futbol kamuoyunda haftalarca tartışıldı.

Bu sezon üçüncü maçını yönetti


Halil Umut Meler, bu sezon Beşiktaş’ın deplasmanda 1-0 kazandığı Vavacars Fatih Karagümrük maçıyla, siyah beyazlıların Fraport TAV Antalyaspor’u penaltılarla yenip Süper Kupa’yı aldığı finali yönetmişti. Dünkü kupa maçıyla birlikte Meler, bu sezon üçüncü kez bir Beşiktaş maçında düdük çalmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler