Ajansspor

Hamit 3 dakikada ne kadar kazandı?

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Kayserispor - Galatasaray maçında 90 1'de Nigel de Jong'un yerine oyuna giren Hamit Altıntop yeni kontratı sayesinde 3 dakikada 50 bin TL kazandı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Hamit 3 dakikada ne kadar kazandı?
Hamit 3 dakikada ne kadar kazandı?

Hamit 3 dakikada ne kadar kazandı?

Deneyimli oyuncu sezon başında yeni sözleşme imzalarken maç başına anlaştı. Kadroda yer alıp sonradan oyuna girdiği maçlarda 12 bin 500 euro kazanan Hamit, ayrıca puan başına anlaşmasından dolayı da dün 90. dakikada görev alınca 2 bin 500 euro almaya hak kazandı.

Toplamda 15 bin euroya ulaşan Hamit Altıntop böylece Kayseri maçında 3 dakika sahada kalarak 50 bin TL kasasına koydu.

SERHAT ULUEREN'İN HAMİT ALTINTOP YAZISI

Serhat Ulueren, Vatan Gazetesi'nde bugün yayınlanan köşe yazısından Hamit Altıntop'un prim olayını şu şekilde kaleme aldı:

HAMİT'E ALTIN KIYAK!

Kimse kimseyi kandırmasın, G.Saray kötü oynamaya devam ediyor. Serdar sakat. De Jong girdi ve sakatlanıp çıktı. Cavanda, Sigthorsson sakat. Eee sonra G.Saray transferde süper adamlar almış. Fiyasko transferleri yapan G.Saray yöneticilerin ve menajerlerin isimlerinin kulüp tarafından açıklanmasını istiyorum. Açıklamazlarsa ben yazacağım!

Gelelim Hamit olayına. Dün 90 1'de De Jong'un yerine girdi. Peki 3 dakika sahada kalarak ne kazandı? Tam 15 bin Euro yani 50 bin TL. Türkiye'de asgari ücretle çalışan 1 kişi ayda 1300 TL net kazanıyor. Bir başka ifadeyle Hamit'in 3 dakikada kazandığı parayı bir asgari ücretli tam 38 ayda kazanabiliyor.

Suçlu Hamit Altıntop değil ki? Onunla böyle bal kaymak sözleşme yapan Özbek'leri kutlamak lazım!

Vatan

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...