Hamza Hamzaoğlu ve altyapı açıklaması

29.09.2016 - 13:27 | Son Güncellenme: 29.09.2016 - 18:29

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, yaptığı açıklamada, Kubilay Kanatsızkuş ve Hamza Hamzaoğlı değerlendirmede bulundu.

Ali Ademoğlu, Bursaspor Kulübünün her dönem altyapıya büyük önem verdiğini ve bunu da son yıllarda Türk futboluna kazandırdığı oyuncularla gösterdiğini söyledi. 

Yeşil-beyazlı ekibin genç golcüsü Kubilay Kanatsızkuş'u da Türk futbolunun geleceği olarak gördüğünü kaydeden Ademoğlu, şöyle konuştu:

"Kubilay'ın biraz zamana ihtiyacı var. Bu zaman içinde her geçen gün daha iyi olduğunu göreceksiniz. Geçen seneki Kubilay ile bu seneki Kubilay'ın farklı olduğunu görüyoruz. Hamza hoca altyapı oyuncusunun ne demek olduğunu biliyor. 'Şöhretli oyuncu ile değil altyapı oyuncusuyla hedefe varılabilir.', bunu çok iyi biliyor. Kubilay'a, Mert'e, İsmail'e, Sedat'a hepsine ayrı ayrı değer veriyor. Bayrampaşa maçında 75. dakikada İsmail'i oyuna sokabiliyor. Bu, altyapıya verdiği en önemli mesajdır. Hamza hoca ile yönetim arasındaki ilişki çok güzel. Hiçbir sorunumuz yok. Hamza hocayı biz seviyoruz. İşini iyi yaptığı sürece, Bursaspor'u aile gibi gördüğü sürece hiçbir sorunumuz yok."

Senin için hazırladığımız haberler