Hangi derbiler seyircisiz oynanacak? İşte yanıtı...

17.02.2021 - 16:57 | Son Güncellenme: 17.02.2021 - 23:18

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Spor Toto Süper Lig'de maçların hangi tarihe kadar seyircisiz oynanacağını açıkladı. Özdemir, Nisan ayı başına kadar maçlarda taraftarların yer almayacağını söyledi. Peki Nisan ayına kadar kaç tane dikkat çeken büyük maç var, derbi maç var mı? Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde seyirci olacak mı? İşte önümüzdeki haftaların programı ve detaylar...

Hangi derbiler seyircisiz oynanacak? İşte yanıtı...

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, koronavirüs salgını sebebiyle seyircisiz oynanan maçların durumu hakkında konuştu. Özdemir, tribünlere yeniden taraftarların alınıp alınmayacağına net bir şekilde yanıt verdi.

Süper Lig'de maçlar hangi tarihe kadar seyircisiz oynanacak?

Özdemir, yayıncı kuruluş beIN Sports'a verdiği özel röportajda, "Şampiyonlar Ligi finalinde stada seyirci alınması durumunun kesinleşmesi için 1 Nisan'ı beklemek zorundayız. 1 Nisan'a kadar maçlar seyircisiz oynanacak" ifadelerini kullandı. Özdemir'in bu açıklamasıyla Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin akıbeti de netleşmiş oldu.

Bu hafta dışında 5 hafta daha seyirci yok

1 Nisan 2021 tarihine kadar olan bölüm önümüzdeki 5 haftayı kapsıyor. Yani; Spor Toto Süper Lig'in 26. haftası olan maç haftasının ışında, 27, 28, 29, 30 ve 31. haftasında karşılaşmalar Özdemir'in belirttiği üzere kesin olarak seyircisiz oynanacak. 1 Nisan'dan sonraki durum yeniden değerlendirme sonrası netleşecek.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi seyircisiz oynanacak

İşte Nisan ayı başına kadar olan bazı çarpıcı maçlar: 

▶26. hafta -  Başakşehir  - Trabzonspor   (19 Şubat Cuma)
▶27. hafta - Trabzonspor - Fenerbahçe    (28 Şubat Pazar)
▶30. hafta - Başakşehir   - Beşiktaş          (14 Mart Pazar)
▶31. hafta - Beşiktaş       - Fenerbahçe     (21 Mart Pazar)

Senin için hazırladığımız haberler