Hasan Arat Galatasaraylı yöneticilere bağırdı! Paylaşım protokolü karıştırdı

Akın Ungan
03.03.2024 - 21:47 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 22:51

Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray'a 1-0 yenildi. Maç sonunda Sarı-Kırmızılılar'ın paylaşımı Hasan Arat'ı öfkelendirdi. Metin Öztürk, özür dilediği iddialarına cevap verdi.

Hasan Arat Galatasaraylı yöneticilere bağırdı! Paylaşım protokolü karıştırdı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş, Galatasaray'a kendi sahasında 1-0 kaybetti. Maçın ardından Sarı-Kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım tartışıldı. 

Salıncaklı paylaşım tartışma yarattı

Maçın ardından Galatasaray, Beşiktaş'ı simgeleyen bir kartal görselini "Sarı-Lacivert" salıncağın üzerine ekleyerek Zeki Müren'den "İnleyen Nağmeler" şarkısını çaldı. Sarı-Kırmızılılar'ın bu paylaşımı tartışma yarattı.

Protokol tribünü karıştı

Fatih Doğan'ın haberine göre Galatasaray'ın yaptığı salıncaklı paylaşım Tüpraş Stadı'nın protokol tribünün karıştırdı. Paylaşımı gören Beşiktaş Başkanı Hasan Arat öfkesine hakim olamadı.

İlgini Çekebilir
Dev derbi Galatasaray'ın
Habere Git

"Sabrımızı zorlamayın, bedelini ağır ödersiniz!"

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Galatasaraylı yöneticilere dönerek, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diye bağırdı.

Metin Öztürk özür diledi iddiası

Sports Digitale'in haberinde Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ün, kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşım nedeniyle Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan özür dilediği iddia edildi.

Öztürk: "Beşiktaş Ali Sami Yen için özür diledi mi ki biz özür dileyeceğiz"

Spor Gecesi Digital'in haberine göre Metin Öztürk, "Beşiktaş taraftarı benim kurucu başkanım Ali Sami Yen'e küfür edildiği için özür diledi mi ki biz paylaşım için Hasan Arat'tan özür dileyeceğiz. Önce onlar kurucumuz Ali Sami Yen'e küfür ettikleri için özür dilesin" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Feyyaz Uçar'dan maç sonu Galatasaray'a ve hakeme tepki!
Habere Git

Uçar: "Galatasaray yönetimi stadı terk etmemişken tweeti gördük"

Gelişmelerin ardından kameralar karşısına çıkan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Talihsiz bir şey yaşadık bugün. Bugün Galatasaray yönetimini ağırladık. Maçın sonuna kadar maç seyredildi, yemek yendi. Henüz Galatasaray yönetimi stadı terk etmemişken, Galatasaray kulübünün tweetini gördük" dedi.

"Başkanımız bu tweetin derhal silinmesini istedi, silineceğini söylediler"

Uçar, "Başkanımız yöneticilerinden bu tweetin derhal silinmesini istedi. Onlar silineceğini söylediler. Tweet hala silinmiş değil. Sabah bundan çok daha ağır bir tweet çabucak silinmiştir" ifadelerini kullandı.

"Bu hareket hiç yakışmadı"

Sözlerine devam eden Feyyaz Uçar, "Biz Beşiktaş'ız. Kartal'ı sığdıracak bir kafes, ağırlığını taşıyacak bir salıncak henüz yapılmadı, yapılmayacak. Biz rakiplerimizle sosyal medya aracılığıyla görüşmek istemiyoruz. Karşılıklı iyi niyetle konuşabiliriz. Bu yapılan hareket hiç yakışmadı. Çünkü iş farklı yerlere gidiyor. Ahlaki zedelenmeye doğru gidiyor. Üzülürüz. Biz saha içindeki mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler