Hasan Arat: "VAR'ın anında devreye girmesi problemleri bitirir"

15.10.2024 - 18:49 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 18:57

Süper Lig takımlarından Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu’ndaki White Pepper’ın açılışında açıklamalar yaptı. Açılışa Dursun Özbek ve İbrahim Hacıosmanoğlu da katıldı.

Hasan Arat: "VAR'ın anında devreye girmesi problemleri bitirir"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu’ndaki White Pepper’ın açılışında açıklamalarda bulundu. Açılışa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) İbrahim Hacıosmanoğlu da katıldı.

"Pazar gününden itibaren Cumhuriyet Bayramı faaliyetleri başlayacak"

Arat, "Pazar gününden itibaren Beşiktaş'ta Cumhuriyet Bayramı faaliyetleri başlayacak. O hafta boyunca bütün branşlarda tüm takımlarımız kırmızı renk formayla sahaya çıkacak. Forma hazırlığına 6 ay önce başladık, Beşiktaş takımını Konyaspor maçında güzel bir renk kombinasyonu içinde göreceksiniz.

"Lise ve üniversite öğrencilerine indirim yapma kararı aldık"

Stadın yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Stat olmadığı zamanlarda bizi deplasmanda destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bilet fiyatlarında lise ve üniversite öğrencilerine indirim yapma kararı aldık.

"Biz bu takıma güveniyoruz"

Türk futbolunda barış ortamının devam etmesini istiyoruz. Sadece taraftara yönelik konuşma yapan yöneticilerin kendilerine çeki düzen vermelerini hassasiyetle rica ediyoruz. Biz bu takıma güveniyoruz. Giovanni van Bronckhorst ve teknik ekibimiz sayesinde Beşiktaş çok uzun yıllardan sonra mükemmel bir ahenk kazandı. Bu uzun serüvende sabırlı olmalıyız. Başka takım hocalarının ceza almayıp, bizim hocamızın ceza alması kamu vicdanını yaralayan şeyler.

"Çocukların buraya gelmesini teşvik etmemiz lazım"

Her türlü eleştiri yapılabilir ama layık olduğumuz sınırda bu hareketin devam etmesi lazım. Tüm kulüplere bu mesajı veriyoruz. Herkesin bu dilden vazgeçmesi lazım. Başkanlar bu dilde konuşmaya devam ederse sıkıntı yaşanır. Gençler arasında yaşananları da görüyorsunuz. Çocukların buraya gelmesini teşvik etmemiz lazım. Biz lise ve üniversite öğrencilerine özel bir indirim yapma kararı aldık. Biz gençlerin sporla daha çok uğraşmasını istiyoruz.

"Barış ortamının devam etmesini istiyoruz"

Barış ortamının devam etmesini istiyoruz. Sadece taraftara yönelik konuşma yapan yöneticilerin de artık kendine çeki düzen vermelerini rica ediyoruz.

"VAR'ın anında devreye girmesi Türkiye'de birçok problemi bitirir"

Dün akşam İzlanda maçını izlediniz. Hakemler, VAR konusunda hiç tereddüt etmiyor. Oynadığımız futbol çok doğru bir futboldu. Hakem kararları herkese örnek olmalı. VAR'ın anında devreye girmesi Türkiye'de birçok problemi bitirir. VAR'daki hakem dirayetliyse anında hakemi çağırıyor. Bu da vicdanları yaralamıyor. VAR güzel bir teknoloji ve bunu iyi kullanmak lazım.

"Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın son yıllarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biridir"

Semih Kılıçsoy’un A Milli Futbol Takımı’nın bir parçası olması çok önemlidir. Beşiktaş’ın son yıllarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biridir. Hocasıyla birlikte bundan sonra ne olacağını tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya gösterecektir" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler