Hasan Bek: 'Şenol Güneş'in Beşiktaş kariyeri bitti'

02.05.2018 - 19:40 | Son Güncellenme: 02.05.2018 - 19:40

Hasan Bek: 'Şenol Güneş'in Beşiktaş kariyeri bitti'

Radyospor programcısı ve spor yorumcusu Hasan Bek, Yeşil Koltuk programında spor gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'a övgüler

"Beşiktaş son 5 yılının 2.5 yılını başarılı geçirdi. Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıydı. Şampiyonlar Ligi'nde de muazzam bir başarı elde etti. Son 3 yılın kazanan takımı ve yükselen değeri. Yükselen değer derken bunun içi boş değil. Hocası, başkanı ve oyuncusuyla zirve yapan bir takımdır. Bugün Avrupa'nın ve dünyanın en iyi ilk 20 kulübü arasında Beşiktaş'ı bulabilirsiniz. Stadyum ve taraftar muhteşem. Galatasaray, Beşiktaş maçının favorisi Beşiktaş'tı."

"Şenol Hoca'nın bir eşiğinin düşük olmasından dolayı şu anda bir kaos yaşandı ki, uçağı kim sürer pilot, uçaktaki her şeyi pilot belirler. 21. yy'da bir tabir var; cool olmak bu bence çok önemli. Hoca'nın başarılarına ve teknik bilgisine kimse bir şey diyemez. Trabzonspor'da iki kez oluşturduğu muazzam kadro başarılar elde etti. Ülke futboluna önemli hizmetler verdi.  Bence Beşiktaş maça çıkacak. Bana göre Şenol Güneş'in Beşiktaş kariyeri bitti." (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler