Hasan Şermet'ten zemin isyanı!

07.09.2015 - 12:21 | Son Güncellenme: 07.09.2015 - 12:21

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, maçlarını yaptıkları Doğan Seyfi Atlı Stadı'nın zemininden yakındı.

Haber-Fotoğraf: Sebahattin ALP (Özel Haber)

Spor Toto 3 .Lig 1. Grupta yer alan Kızılcabölükspor,  Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turu müsabakasında Çarşamba günü saat 15.30’da Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Sarı kırmızılılarda kupa mesaisinin hazırlıkları sürerken, teknik sirektör Hasan Şermet, müsabakaları oynadıkları Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın zemininden dert yanarak, "Rakipten çok saha zemini ile uğraşıyoruz" dedi.

Kupa maçını yine Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yapacak olan Kızılcabölükspor’da, bozuk zemin teknik heyeti karar kara düşündürüyor.

Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın zemininden dert yanan Teknik Direktör Şermet, "Biz ayağa pası iyi oynayan bir ekibiz. Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın zemini kötü olunca, maç boyunca top çevirmede zorlanıyoruz. Bozuk zeminin zorluğunu içeride oynadığımız iki lig maçında da hep yaşadık. Rakipten daha çok sahanın zemini ile boğuşuyoruz. Kızılcabölük’te yapımı süren kendi sahamızın ilk yarıya yetişmesi de olanaksız göründüğü için, bu zeminde oynaya devam edeceğiz” dedi.

Şermet, kupada da hedeflerinin gittikleri yere kadar gidebilmek olduğunu belirterek, kupa maçlarını önemsediklerini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler