Hasan Yavuz Bakır: 'Gaziantepspor maçıyla...'

06.03.2018 - 17:19 | Son Güncellenme: 06.03.2018 - 17:19

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yarın oynanacak Gaziantepspor maçı ve takımın genel durumu hakkında konuştu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'e konuşan Bakır şunları ifade etti. 

"Çok çalışıyoruz. Çok çalışan kazanır diye düşünüyoruz. Odaklandık inşallah Süper Lig'e çıkacağız. Bu ligin kendine has ilginç sonuçları var. Elazığspor maçında kaybettiğimiz iki puan çok kritikti. Çok iyi bir oyun çıkarttık. Son dakikada gelen penaltı ile iki puanı kaybettik. Bu maçta ön bölgedeki arkadaşlarımız formda değildi. Samsunspor maçı da aynı şekilde oldu. İkinci yarıda bomboş kaleye kaçırdık. Samsunspor maçında da en azından pozisyon açısında net fırsatlarımız vardı. Elbette alınan puanlar önemli, aldığımız birer puanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Kaybetmemiş olmak için seviniyoruz ama hem kadro hem de teknik kadro deneyimi olarak bu maçlardan galip ayrılmamız gerekirdi. İnşallah Gaziantepspor maçıyla yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz"

'Gaziantepspor takımına kesinlikle saygı duyuyoruz'

"Gaziantepspor takımına kesinlikle saygı duyuyoruz. Yarın taraftarlarımız göreceklerdir çok ciddiye alacağız. Genç oyuncular canla başla mücadele ediyorlar. Deneyimli oyuncularımızın daha çok sorumluluk alması lazım. Kapalı defansları açmak zaten zordur. Bu ligde bunun örneklerini görebiliyoruz. Gaziantepspor maçı da zor geçecektir. Sezon boyunca sarf ettikleri emek karşısında da onlara da kolaylıklar diliyoruz. "

Senin için hazırladığımız haberler