Hatayspor - Alanyaspor: 1-0 (Maç Sonucu - Özet)

09.10.2022 - 18:56 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 19:09

Süper Lig'de Hatayspor ile Alanyaspor karşılaştı. Yeni teknik direktörü Volkan Demirel ile çıkışa geçen Hatayspor, maçı 1-0 kazandı. İşte detaylar...

Hatayspor - Alanyaspor: 1-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Hatayspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi, ev sahibi ekip 1-0 kazandı. Volkan Demirel'in göreve gelmesi ile çıkışa geçen takım, ligdeki 2. galibiyetini aldı.

Volkan geldi işler değişti

Volkan Demirel'in gelmesi ile toparlanma aşamasına geçen Hatayspor, yeni hocası ile çıktığı 2. maçı da kazanmayı başardı. İlk mücadelesini Sivasspor karşısında veren ve deplasmanda 2-1 kazanan Volkan Demirel, Alanyaspor karşısında çıktığı sınavı da geçmeyi bildi.

Düşme potasında yükseliş

Hatayspor, oynadığı 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Alanyaspor zaferinin ardından puanını 9'a yükselten takım, düşme hattında yükselmeye başladı. Hatayspor, Fatih Karagümrük'ün önüne geçerek, 16. sıraya çıktı.

İlgini Çekebilir
Giresunspor: "VAR istemiyoruz"
Habere Git

Alanya geçen sezonu aratıyor

Getiğimiz sezona göre bu sezona kötü bir başlangıç yapan Alanyaspor ise 3 hafta üst üste kazanamadı. Geride kalan 9 haftada yalnızca 2 galibiyet elde edebilen Akdeniz ekibi, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 9 puanı bulunan Alanyaspor, Süper Lig'in 11. sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler