Hatayspor, Boupendza teklifini canlı yayında duyurdu! Galatasaray, Fenerbahçe...

İsa Kethüda
04.06.2021 - 15:26 | Son Güncellenme: 04.06.2021 - 17:00

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Aaron Boupendza ile ilgili gelen teklifleri canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Hatayspor, Boupendza teklifini canlı yayında duyurdu! Galatasaray, Fenerbahçe...

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geçen sezon gol kralı olan Aaron Boupendza için 3 ülkeden köklü takımlarla görüşme halinde olduklarını böyledi. 

Hedef ilk 10'du

Geride kalan sezondan takım adına menun olduklarını dile getiren başkan Savaş, "İlk 10'da bitirmeyi hedeflemiştik. Memnunuz, hedefimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki sezon da Süper Lig'de ilk 10'da olmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu. 

3 ayrı ülkeden ilgilenen kulüpler var

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı konuğu olan Lütfü Savaş, "Boupendza ile herhangi bir takımla yaptığımız bir anlaşma yok. 3 ayrı ülkeden (İspanya, İtalya ve İngiltere) ilgilenen takımlar var. Bizi tatmin eden bir fiyat verirlerse, transferine izin veririz. Ama mutlak biçimde satacağız demiyoruz. Boupendza'dan bir şikâyetimiz yok. Kalırsa yine takımımızda başarıyla oynar" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif var mı?

Galatasaray ve Fenerbahçe ile Boupedza için bir görüşmemiz yok. Sadece geçen sezon devre arasında görüşmüştük. İngiltere, İtalya ve İspanya'dan çok köklü takımlar ile görüşüyoruz. Resmî teklifini veren de var, arayan da...  

Krasnodar'la anlaşmıştık

Rakamlarda anlaşmayınca oyuncuyla bu teklifleri görüşmüyoruz. Biz devre arasında Krasnodar'la 8 milyon 150 bin Euro karşılığında anlaşmıştık. Boupendza da anlaşmıştı; ama oyuncu son gün 'ben gitmek istemiyorum' deyince transfer kaldı. 

Bir sonraki satıştan yüzde 20 pay

Biz gitmemesine bir şey demedik. Gelecek satışından da yüzde 20 payımız vardı. Bunun altında bir rakama vermedik. Biz takım kurarken, Boupendza'ya güvenerek yola çıkmadık. Her koşulda takım kuracak güce sahibiz. Önümüzdeki yılı rahat rahat çıkaracak güce sahibiz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler