"Hatayspor maçı başvurusunu Galatasaray'a mal etmiyoruz"

Eren Tuncay
01.06.2021 - 13:51 | Son Güncellenme: 01.06.2021 - 13:59

Beşiktaş İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar, Radyospor'a konuk oldu. Erol Kaynar, "Hatayspor maçıyla ilgili başvuruyu Galatasaray'a mal etmiyorum." dedi.

"Hatayspor maçı başvurusunu Galatasaray'a mal etmiyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar, Radyospor'a Beşiktaş'ın şampiyonluğu, Galatasaray'ın Hatayspor maçı başvurusu, Dorukhan Toköz'ün transferi gibi birçok konuda konuştu. Erol Kaynar, "Sezonu iki kupayla kapattık. İşlerimi devredip, bu dönemi kapatmak istiyorum. Başkanla da konuşacağım. Çok yoruldum. Görevimi tamamladığımı düşünüyorum" dedi.

"Galatasaray'a mal etmiyoruz"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kaynar, "Beşiktaş'ın şampiyonluğu hak eden takım olduğu konusunda herkes hemfikirdi. Saygı duyduğumuz bir başka kulübün TFF'ye 7-0 kazandığımız Hatayspor maçı ile ilgili inceleme talebinde bulunması  hakikaten yakışıksız olmuştur. Bazı yöneticiler seçim arifesinde farklı biryol açmak istiyorlar. Hataysporlu Billong maçtan önce ayağına dövme yaptırmış, toplara arkasını dönmüş. Bunları biz mi yaptırdık? Beşiktaş'ın bu konuyla ne ilgisi var? Şampiyonluğumuza gölge düşürmeye çalışıyorlar. Ben bunu asla Galatasaray camiasına mal etmiyorum. Galatasaray çok değerli bir camiadır ve bu başvurudan memnun olmadıklarını biliyorum; ama mevcut yönetimde yer alan bazı isimler, seçim arifesinde gündemi değiştirmek için yapıyor. Ama hakikaten bu yakışmaz. Neyi inceleyeceksiniz? Bundan bir netice çıkmayacağını da biliyorlar. Kendileri de emin" şeklinde konuştu.  

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Billong açıklaması! 'TFF kabul etmezse CAS'a gideceğiz!'
Habere Git

Sergen Yalçın ve yeni sözleşme

Sergen Yalçın'ın sözleşme meselesinin sürekli gündeme gelmesine üzüldüğünü belirten Kaynar, "Çok başarılı bir teknik direktör. Sözleşmesini uzatma meselesi konuşulmayacak kadar rahat bir konu. İki taraf da birbirini çok seviyor. Başka ile Sergen hoca baba oğul gibi. Birileri başkan ve teknik direktörümüz arasında bir açık bulmaya çalışıyorlar sözleşme konusu üzerinden ama bunlar nafile çabalar" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Hatayspor'un eski futbolcusu Billong'dan şike iddialarına cevap
Habere Git

"Transferler hazır"

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin transferde belirlenen parasal limitleri kesinlikle koruyacağını belirten Erol Kaynar, "Bazı futbolcularla zorunlu olarak yollar ayrılıyor. Ama gidenlerin yerini doldurmak için Beşiktaş'ın transferleri hazır" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Billong başvurusunun belgesi ortaya çıktı
Habere Git

"Dorukhan Avrupa'da oynayacak"

Sözleşmesi son eren Dorukhan Toköz ile ilgili olarak Kaynar, "Başkanımıza yurt dışında oynamak istediğini söyledi. Hedefini yurt dışı olarak belirlemiş, başkanımız da bu karara saygı duyduğunu belirtti. Dorukhan'la yollar ayrıldı" dedi.  

Senin için hazırladığımız haberler