Hatayspor, Samsunspor'dan Recep Burak Yılmaz'ı Transfer Etti

Akın Ungan
15.06.2022 - 19:43 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 19:50

Ataşkaş Hatayspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un 26 yaşındaki stoperi Recep Burak Yılmaz'ı transfer etti.Futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Hatayspor, Samsunspor'dan Recep Burak Yılmaz'ı Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Hatay temsilcisi, bir futbolcuyu transfer etti.

Samsunspor'dan Recep Burak Yılmaz Hatayspor'a imza attı

Atakaş Hatayspor, Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor ile sözleşmesi sona eren Recep Buran Yılmaz'ı kadrosuna kattı. 26 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Recep Burak Yılmaz kimdir?

27 Kasım 1995 doğumlu Recep Burak Yılmaz, Fenerbahçe altyapısında futbola başladı. Kartalspor altyapısına geçen ve kulübün alt yaş kategorilerinde forma giyen Recep Burak, Galatasaray U21 takımına gitti. Sancaktepe Bld. ile profesyonel olan başarılı stoper, 2020 yılında Samsunspor'a transfer oldu.

Manisa FK'da kiralık olarak forma giyen Recep Burak Yılmaz, 2021'in Haziran ayında Samsun'a geri döndü. Geçtiğimiz sezon Kırmızı-Beyazlı forma ile 8 karşılaşmada forma giyen 26 yaşındaki stoper, skora katkıda bulunamazken, 2 kez sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler