Hatayspor'a Boupendza'dan kötü haber!

27.03.2021 - 10:59 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 14:26

Süper Lig haberleri… Hatayspor’un yıldızı Aaron Boupendza, Gabon Milli Takımı’nda koronavirüse yakalandı. Golcü futbolcunun karantinaya alındığı bildirildi. Hatayspor milli ara dönüşü Galatasaray’ı ağırlayacak. İşte detaylar…

Hatayspor'a Boupendza'dan kötü haber!

AJANSSPOR- HABER

Hatayspor'a Galatasaray maçı öncesi Aaron Boupendza'dan kötü haber geldi. Gabon Milli Takımı'nda yer alan 24 yaşındaki golcünün koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve karantina altına alındığı iddia edildi.

 

 

Milli takım kadrosundan çıkarıldı

Football 365'in son dakika haberine göre Gabon Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan 24 yaşındaki futbolcu karantina altına alındı. Öte yandan Aaron Boupendza'nın Angola ile oynanacak maçın kadrosundan da çıkarıldığı belirtildi.

Gol krallığı sıralamasında birinci durumda bulunan Boupendza, 18 kez topu ağlara göndermeyi başardı.

Hatay'da 4 eksik daha var

Hatayspor'da ayrıca Adama Traore, Kone, Alexandros Katranis ve Selim Ilgaz da sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Karşılaşma 3 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak.

Hatayspor: Doğrulatmadık

Buna karşılık Hatayspor cephesinden kafa karıştıran bir açıklama geldi. Atakaş Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, A Spor'a konuyla ilgili açıklama yaptı. Vardı, "Boupendza'nın sağlığıyla ilgili haberleri biz de sosyal medyadan öğrendik. Resmi olarak doğrulattığımız bir şey yok. Oyuncumuz Türkiye'ye döndüğünde, burada gereken testleri yapacağız ve kamuoyunu bilgilendireceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler