Hatayspor'da büyük heyecan: "Galatasaray maçında..."

05.02.2019 - 15:42 | Son Güncellenme: 05.02.2019 - 18:47

Hatayspor'da büyük heyecan: "Galatasaray maçında..."

Hatayspor İdari Menajeri Murat Bereket, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini anlatan Bereket, “Galatasaray eşleşmesi Hatay’da bir heyecan yarattı. Esas hedefimiz lig. Biz Süper Lig takımlarını sürekli ağırlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Murat Bereket’in açıklamaları şu şekilde;

"Puan kayıplarını Gazişehir maçında telafi etmek istiyoruz"

Denizlispor maçında 1-0 önde götürdük maçı ve ilk yarıda maçı koparacak pozisyonlar bulduk. Maç tam bitti derken gol yedik. O gole engel olsaydık Gençlerbirliği’nden sonra Denizlispor’u da yenmiş olacaktır. Puan farkı da azalacaktı. Ancak; istediğimiz sonucu alamadık. Gazişehir maçında kaybettiğimiz puanları telafi etmeyi planlıyoruz.

"Hatayspor ilk 2 ve Play-Off’u kovalıyor"

Sezon başında hiç kimsenin Hatayspor’dan böyle bir başarı beklentisi yoktu. Kümede kalırsa başarılı kabul edilecekti. Hatayspor yukarıya oynayabileceğinin sinyallerini verdi. Henüz hiçbir şey başarmış değiliz. Sezon sonu için ilk 2 ve play-off’u kovalıyoruz. Maç maç gidiyoruz. Umarım istediğimiz sonuçları alırız.

"Galatasaray eşleşmesi heyecan yarattı"

Türkiye Kupası’ndaki hedefimiz gidebildiğimiz kadar gitmek. Şu ana kadar çok başarılı olduk. Hataylıların burada Süper Lig takımını ağırlaması söz konusuydu. Başakşehir’i eledik ve Galatasaray’ın da buraya gelmesi heyecan yarattı. Eski bir stadyumda oynuyoruz. Umuyoruz ki yeni stadımız hazır olacak. Yeni stadımızda oynarken Süper Lig’de mücadele etmek istiyoruz.

"İnsanlar maça gelemeyeceğini bile bile Passolig alıyor"

Galatasaray eşleşmesinden önce yaklaşık 5 bin Passolig satışı olmuştu. Galatasaray eşleşmesinden sonra 10 bini yakaladık. Bizim stadyum kapasitemiz 5700. 10 binin üzerinde Passolig alımı var. İnsanlar maça gelemeyeceğini bile bile Passolig alıyor. Galatasaray eşleşmesi bir heyecan yarattı.

"Süper Lig takımlarını sürekli ağırlamak istiyoruz"

İlhan Palut hocamız kupada rotasyonlu bir kadroyla mücadele ediyor. Başakşehir maçında 3 as oyuncu oynamıştı. Esas hedefimiz lig. Bunun nedeni belli. Biz Süper Lig’e çıkıp, Süper Lig takımlarını devamlı ağırlamak istiyoruz. Ana hedefimiz lig. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gidip keyif almak istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler