Hatayspor'dan transfer yasağı açıklaması! Akintola...

14.10.2021 - 16:38 | Son Güncellenme: 14.10.2021 - 16:47

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, David Akintola’nın alacağının ödenmemesi dolayısıyla FIFA tarafından transfer yasağının gelmesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Hatayspor'dan transfer yasağı açıklaması! Akintola...

AJANSSPOR-HABER

Hatayspor'a sezon başında Adana Demirspor’a transfer olan David Akintola’nın 100 bin Euro alacağı dolayısı ile transfer yasağı getirilmişti. Bordo-beyazlı kulüp konu hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Hatayspor'un geçmiş ödemelerinin bulunmasının normal olduğu belirtilerek, "Geçmiş ödemelerle ilgili yasal süreç devam etmektedir. Şu anda transfer döneminin kapalı olduğunu da kamuoyuna hatırlatmak isteriz.

 

Akintola'nın alacağı 12 Ocak'a kadar ödenecek

Hatayspor'un menfaatleri doğrultusunda, ara transfer döneminin başlayacağı 12 Ocak tarihine kadar gerekli ödemeler yapılacak ve yasal süreç sonuçlandırılacaktır. Hatayspor kurulduğu günden beri hiçbir kuruma ve kişiye borçlu kalmadığı gibi, bundan sonra da borçlu kalmayacaktır" denildi.

Akintola'nın Hatayspor performansı

David Akintola, geçen sezon Hatayspor formasıyla 37 maçta 7 gol, 7 asistlik performans sergilemişti. Nijeryalı futbolcu yeni takımı Adana Demirspor'da ise 2 karşılaşmada 1 gole imza attı.  

Senin için hazırladığımız haberler