Hataysporlu Alexandros Katranis, "Yorgun olmak gibi bir lüksümüz yok..."

06.04.2021 - 19:12 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 19:20

Son dakika haberleri... Hatayspor'un Yunan sol beki Alexandros Katranis, Karagümrükspor mağlubiyeti sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Katranis, sıkışık fikstürün bahane edilemeyeceğini ima etti. İşte detaylar...

Hataysporlu Alexandros Katranis, "Yorgun olmak gibi bir lüksümüz yok..."

AJANSSPOR - HABER

Hatayspor'un Yunan sol beki Alexandros Katranis, bugünkü Karagümrükspor mağlubiyeti sonrasında basın mensuplarına birtakım açıklamalarda bulundu. Katranis, "Yorgun olmak gibi bir lüksümüz yok." dedi. Genç sol bekin konuşmasından satır başlıkları şu şekilde...

"Üzülmeye vaktimiz olmayacak..."

Hatayspor, bugün saat 16:00'da başlayan Karagümrükspor maçında Artur Sobiech'in 70. dakikada attığı golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Hatayspor'un 22 yaşındaki genç sol beki Alexandros Katranis maç sonrası; "Galatasaray maçını kazandıktan sonra sevinmeye vaktimiz olmadı bugünkü maçı kaybettikten sonra da üzülmeye vaktimiz olmayacak. Hatalarımızı değerlendirebilmek için düşüneceğiz. Yorgun olmak gibi bir lüksümüz yok. Her maça yüzde 100’ü koymak zorundayız. Bunun bilincinde olarak yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Hatayspor'un sezon başında Fransız ekibi Saint-Etienne'den kiraladığı Alexandros Katranis, bu sezon 19 maça çıkarken 1 gol, 4 asistlik performansla dikkat çekmeyi başardı. 

Burak Çamoğlu, "Takım olarak iyi değildik..."

Katranis gibi bir başka Hataysporlu Burak Çamoğlu, maç boyunca iyi olmadıklarını; ikili mücadelede çok top kayıpları yaşadıklarını ve bugünkü maça 3 puan parolasıyla geldiklerini söyledi. Çamoğlu, "İnşallah çok daha iyi olacak." dedi.

Sezon başında Alman ekibi Karlsruhe'den gelen savunma oyuncusu Burak Çamoğlu, şimdiye kadar 15 farklı resmi maçta forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler