Hatayspor Futbolcusu Burak Öksüz Şoka Girdi, Yalın Ayak Yürürken Bulundu

İsa Kethüda
09.02.2023 - 11:58 | Son Güncellenme: 09.02.2023 - 12:31

Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor forması giyen savunma oyuncusu Burak Öksüz'ün annesiyle birlikte çöken binada yaşadığı ve şoka girdiği öğrenildi.

Hatayspor Futbolcusu Burak Öksüz Şoka Girdi, Yalın Ayak Yürürken Bulundu

Süper Lig ekibi Hatayspor'da forma giyen savunma oyuncusu Burak Öksüz'ün, annesiyle birlikte Atsu’nun kaldığı çöken binadan çıktıktan sonra şoka girdiği ve iki saat sonra yağmur altında yalın ayak yürürken bulunduğu öğrenildi.

Burak Öksüz, annesiyle birlikte çöken binada yaşıyordu

Fanatik'te yer alan habere göre; Bordo-Beyazlı takımın stoperlerinden Burak Öksüz, annesiyle birlikte Atsu’nun kaldığı çöken binada yaşıyordu. 

Burak ve annesi şoka girdi

Deprem esnasında annesini çöken binadan çıkaran oyuncunun iki saat sonra yağmur altında yalın ayak yürürken bulunduğu öğrenildi. Şoka giren Burak ve annesinin saatler sonra kendilerine geldikleri öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Gökhan Zan: "İsmini AFAD'a yazdıramayanlar çadır alamıyor, yardım edin"
Habere Git

Kaan Kanak'ı tedavi kurtardı

Hatayspor’un deneyimli oyuncularından Kaan Kanak da Atsu ve Taner Savut’un olduğu binada kalıyordu. Kasımpaşa maçının ardından tedavi için tesislere giden Kaan, tedavisi uzun sürünce tesislerde uyuyakaldı ve eve gitmedi. Depreme tesislerde yakalanan Kaan, bu sayede kurtulmuş oldu.

Ruben Riberio pencereden atladı

Yaşanan deprem felaketi sonrası Portekiz medyasından Tribuna Expresso’ya konuşan Antalyasporlu Fredy, Hataysporlu Ruben Ribeiro'nun pencereden atladığını açıkladı. 

Fredy: "Duvarlar çatlamaya başlayınca pencereden atlamak zorunda kalmış"

32 yaşındaki Angolalı oyuncu, "Deprem olduğunu duyduğumda hemen Ruben Ribeiro'yu aradım. Duvarlar çatlamaya başlayınca pencereden atlamak zorunda kalmış. Evi yüksekte olmadığı için sakatlık yaşamamış." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
AFAD: "12 bin 873 vatandaşımız hayatını kaybetti"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler