Hayalini kurdu... İnandı ve... Tarihi fotoğraflar!

29.09.2017 - 14:52 | Son Güncellenme: 29.09.2017 - 14:52

Hayalini kurdu... İnandı ve... Tarihi fotoğraflar!
Fenerbahçe'nin yeni transferi Eljif Elmas'ın çocukluk hayalinin sarı lacivertli takım olduğu ve Kadıköy'de çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.
Fenerbahçe'nin sezon başında Makedonya'nın Rabotniçki takımından transfer ettiği genç futbolcu Eljif Elmas'ın çocukluk hayali gerçekleşti.
HAYALİM GERÇEK OLDU Dün düzenlenen basın toplantısında "Her zaman Fenerbahçe'de oynamak istiyordum ve şimdi hayalim gerçekleşti." diyen Elmas, futbola başlama hikayesini de şöyle anlatmıştı:
MAKEDONYA'DA FENERBAHÇE OKULUNA GİTTİ "3 yaşında beri topla büyüdüm. Her gün top peşinde koşturuyordum. Babam da beni futbol okuluna yazdırmak istedi. 2007'de Fenerbahçe Tefeyyüz Futbol Okulu'na yazdırdı. Orada oynadıktan sonra Rabotniçki'ye gittim. 1 sene U17 oynadım, ardından A Takıma çıktım. 14 yaşında A takıma, 16 yaşımı doldurduğumda da ilk maçıma çıktım."
KADIKÖY BOĞA'DA FOTOĞRAFI VAR 18 yaşındaki futbolcunun çocukluk yıllarında Türkiye'ye geldiği ve Fenerbahçe ile özdeşleşen Kadıköy'deki Boğa Heykelinde fotoğraf çektirdiği de ortaya çıktı. İşte o kare
Bu arada Fenerbahçe’yle üç yıllık sözleşme imzalayan 18 yaşındaki Makedon yıldız Eljif Elmas, ocak ayına kadar forma giyemeyecek olmasını hiç dert etmediğini söylerken, hayallerinin takımına geldiğini, derbileri ise iple çektiğini ifade etti.
Eljif, "Aykut Kocaman'la konuştuk, her şeyin iyi olacağını söyledi. Geldiğim günden beri Beşiktaş'a, Galatasaray'a gol atmayı hayal ediyorum. Beşiktaş maçındaki atmosfer gerçekten harikaydı. Örnek aldığım isim Ronaldinho" ifadelerini kullandı. (Sabah)
Senin için hazırladığımız haberler