Hedefteki isim: Pedro!

03.04.2020 - 17:01 | Son Güncellenme: 03.04.2020 - 17:03

Geçtiğimiz günlerde sezon başında Arsenal'den İtalyan ekibi Roma'ya kiralık olarak giden Henrikh Mhitaryan'ın tekrar Arsenal'e dönmek istemediği, Roma'da kalmak istediği gelen duyumlar arasındaydı. Ancak iki kulüp Mhitaryan transferi için anlaşamadı.

İtalyan ekibinin Arsenal kulübüne 31 yaşındaki oyuncu için yaptığı performansa bağlı prim ve 10 milyon pound'luk iki teklifi de reddettiği öğrenildi. Topçuların istediği rakam ise: 18 milyon pound.

Yeni hedef: Pedro!

Henrikh Mhitaryan transferinin kendileri için ekonomik anlamda olumsuz etkileyeceğini düşünen Roma, rotasını sezon sonu sözleşmesi bitecek olan İspanyol kanat Pedro'ya çevirdiği öğrenildi. 32 yaşındaki oyuncunun bonservisinin elinde olması ve geçtiğimiz ay maç sonu röportajında kulübüyle yeni bir sözleşme hakkında görüşmediklerini belirtmesi üzerine Roma'nın Pedro için iştahı kabarmış durumda.

32 yaşındaki oyuncu İtalya'dan Lazio, MLS liginden ise birçok takımın radarına girmiş durumda. Ayrıca Barcelona'dan eski takım arkadaşı olan Xavi'nin menajeri olduğu Katar'daki Al Sadd'da Pedro için teklif yapmaya hazırlanıyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler