Hem stoper hem de sağ bek geliyor! Umut Güner yola çıktı...

21.08.2017 - 08:38 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 08:38

Hem stoper hem de sağ bek geliyor! Umut Güner yola çıktı...

Kara Kartal’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor... Asbaşkan Umut Güner’in, bu hafta içerisinde ilk olarak Domagoj Vida için Ukrayna’ya gidip Dinamo Kiev’le görüşmesi bekleniyor. Güner’in ikinci durağı ise Arsenal’li Mathieu Debuchy için İngiltere olacak.

 

Yeni sezon öncesinde kadrosunu; Pepe, Orkan Çınar, Alvaro Negredo, Jeremain Lens ve Gary Medel gibi yıldızlarla güçlendiren Siyah-Beyazılar, transferde hız kesmiyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda savunma hattı için de çalışmalarını yürüten Kara Kartal’da bu hafta transfer konusunda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’le bonservis sorununu aşamaması sebebiyle Domagoj Vida transferine noktayı bir türlü koyamayan Beşiktaş, bu hafta içinde Hırvat futbolcu için son bir atak yapacak. Yönetim, 2 milyon Euro’ya (8.2 milyon TL) ek olarak Denys Boyko’yu da bonservisiyle verip Vida’yı Kartal yapmayı planlıyor. Yıldız futbolcuyla anlaşma sağlayan Kara Kartal’ın, bu formülle 28 yaşındaki ismi renklerine şimdiden bağlaması bekleniyor.

Debuchy, bonservissiz isteniyor

Gökhan Gönül’ün yeni sezon çalışmaları öncesinde sakatlanıp 2 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanması üzerine teknik direktör Şenol Güneş, ilk 11’de Andreas Beck’i denemiş ancak Alman futbolcunun formundan memnun kalmamıştı. Bu gelişmenin ardından sağ bek hattına da yeni bir takviye yapmak için girişimlerde bulunan Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’in Fransız oyuncusu Mathieu Debuchy’yi almıştı.

Siyah-Beyazlılar’ın transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner’in bu hafta içerisinde ilk olarak Vida için Ukrayna’ya sonrasında ise Debuchy için İngiltere’ye gideceği bildirildi. Güner’in, 32 yaşındaki Debuchy’yi bonservisi elinde olarak takıma kazandırmak istediği konuşuluyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler