Henrique: "Kazanabilirdik ama 1 puan da 1 puandır"

Orhan Gülek
12.09.2021 - 19:23 | Son Güncellenme: 12.09.2021 - 19:26

Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor'u ağırlayan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Sivassporlu futbolcular açıklamalarda bulundu.

Henrique: "Kazanabilirdik ama 1 puan da 1 puandır"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor'la karşı karşıya geldi. Ülker Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası Sivasporlu futbolcular açıklamalarda bulundu.

Pedro Henrique: "Geçen sezon da Kayseri formasıyla Fenerbahçe’ye gol atmıştım"

Bu maç benim için çok önemliydi. Çok zor bir süreçten geçtim çünkü. Hem Covid geçirdim hem sakatlandım. Takımıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Kazanabilirdik ama 1 puan da 1 puandır. Geçen sezon da Kayseri formasıyla Fenerbahçe’ye gol atmıştım ama bu tesadüfi bir dudum. Kaleci bir hatayla ayağımdaki topu almaya çalıştı. Penaltıyı almış oldum.

Uğur Çiftçi: "Fenerbahçe’yi iyi analiz ettik"

"Milli takım arası bize iyi geldi. Avrupa maçlarından sonra biraz dinlenebildik. Fenerbahçe’yi iyi analiz ettik ve bunu sahada uygulamaya çalıştık. İnşallah geçen seneki başarıyı tekrar yaşamak istiyoruz."

Muammer Yıldırım: "Tekrar eski Sivasspor’u göstermek istiyoruz"

"Kolay maç olmadı iki takım adına da. Güzel ve zevkli bir maçtı. Fenerbahçe taraftarı rakibi baskı altına almasını biliyor. Milli arada dinlendik, çalıştık, tekrar eski Sivasspor’u göstermek istiyoruz. Bugün maç 3 ihtimalliydi, kaybedebilirdik de kazanabilirdik de."

Senin için hazırladığımız haberler