Hentbol Erkekler Dörtlü Final'in ismi belli oldu!

Ali Bozkurt
19.04.2022 - 00:40 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 08:05

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali için geri sayım sürerken, finalin isim sponsoru belli oldu. HDI Sigorta'nın sponsorluğu açıklandı. İşte detaylar…

Hentbol Erkekler Dörtlü Final'in ismi belli oldu!

AJANSSPOR HABER

Kulüplerin arasındaki anlaşmaya göre 28-29 Mayıs tarihlerinde Beşiktaş, Eskişehir Ormanspor, Spor Toto ve Beykoz Belediyesi G.S.K.'nın olacağı ve Sakarya’daki 5 bin kişilik salonda oynanacak olan Hentbol Erkekler Türkiye Kupası için bugün isim sponsorluğu imzaları atıldı. İşte detaylar...

HDI Sigorta sponspor oldu

İstanbul’daki HDI Sigorta genel müdürlüğünde gerçekleşen imza törenine Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ve dörtlü finale kalan takımlar katıldı. Yapılan isim sponsorluğu anlaşmasının ardından dörtlü finalin adı ‘‘HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali’’ oldu.

''Hentbolumuz için hayırlı olsun''


İmza töreni sırasında konuşanlardan THF Başkanı Uğur Kılıç HDI Sigorta’nın günümüz şartlarında bile takımlara kaynak aktaran bir kurum olduğunu belirterek şunları söyledi, "HDI Sigorta günümüz zor koşullarında bile olsa birçok takıma kaynak aktaran çok önemli bir kurum. Bu kurumun Hentbol Federasyonu ile iş birliği içinde olması bizim için onur verici. Bu iş birliğini büyüterek farklı alanlara taşıyacağımıza inanıyorum. Tüm camiamıza hayırlı olun. Ceyhan Bey başta olmak üzere tüm HDI Ailesi'ne teşekkür ediyorum. Hentbolumuz için hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

''Hentbolu uçurmak istiyoruz''

Uğur Kılıç aynı zamanda Hentbol sporunu uçurmak istediklerini dile getirdi ve, ‘’ Bu organizasyona yönelik özel çalışmalar yapıyoruz. Hentbol adına yapılmamış ama özlenen bir organizasyon yapmak istiyoruz. Sakarya halkını maçlara bekliyoruz. Final maçları TRT Spor Yıldız'dan da yayınlanacak. Tüm takımlara başarılar diliyorum.’’ Cümlelerine yer verdi. İlk resmi sponsorluğun HDI Sigorta ile olduğunu ve sonraki sponsorluklar için de öncü olur diyen Kılıç, ‘’ Resmi olarak açıkladığımız ilk sponsorluğumuz HDI Sigorta ile oldu. Bu anlaşma bundan sonraki birçok sponsorluğumuzun da inşallah öncüsü olur. Hentbolu uçurmak istiyoruz. Asıl amaç bu. Hentbol uzun yıllardan bu yana potansiyelinin altında ilgi gösterilmiş bir branş. Hentbola 51 yeni kulüp katıldı. Liglerde yer almak üzere başvurdular, bu sayı çok daha yukarılara çıkacak. Okullarda öğrenciler daha fazla hentbola katılacaklar. Z kuşağına temas etmek, sosyal medyayı iyi kullanmak istiyoruz. Hentbol camiasından bize destek olmasını, geleceğe umutla bakmasını istiyorum’’ ifadelerini kullandı.

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ise açıklamalarında THF ile uzun yıllar iş yapmayı planladıklarını söylerken şu ifadeleri kullandı. ‘’HDI Sigorta olarak Sporun Sigortası unvanı ile 56 kulüp, 7 farklı branş, 5 bireysel sporcu ve bugün Türkiye Hentbol Federasyonu ile yaptığımız anlaşma ile üç federasyonumuz ile yan yana yürüyoruz. Federasyonumuza olan desteğimiz ve ilk olma motivasyonumuz ile uzun yıllar güzel işler yapacağımıza eminiz. Büyük bir özveri ile HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali’nde mücadele göstermeye hak kazanan dört takımımızı tebrik ediyor, Uğur Başkanımız nezdinde bizlere olan güvenleri için Federasyonumuza bir kez daha teşekkür ediyoruz.’’ açıklaması ile konuşmasını tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler